دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه نان نارگیلی؛ ساده و خوشمزه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

نان نارگیلی یک نوع نان با مواد میانی با طعم نارگیل است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. در این مقاله کلیه‌ی مراحل تهیه و پخت نان با مواد میانی گفته شده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 29685 تاریخ انتشار : 1398/04/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , khodaismylove , Loveislife ,
نان نارگیلی یک گزینه‌ی مناسب برای عصرانه‌ای دلچسب در کنار خانواده یا یک صبحانه‌ی خوشمزه با کره و مرباست. نان نارگیلی نانی بسیار خوشمزه است که بهترین انواع آن را می‌توانید در شهر‌های تبریز و یزد پیدا کنید. طرز تهیه‌ نان نارگیلی بسیار ساده است و شما نیز در خانه به راحتی می‌توانید آن را تهیه نمایید.


طرز تهیه نان نارگیلی

مواد لازم

مواد لازم برای نان برای 5 نفر
آب ولرم     1/2 پیمانه
شکر    1/6 پیمانه
روغن مایع     1/4 پیمانه
آرد    2/5 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
نمک     1/2 قاشق چایخوری
خمیر مایه     1 قاشق چایخوری
زمان لازم برای آماده سازی نان 2/5 ساعت


مواد لازم برای مواد میانی نان

پودر نارگیل     1 پیمانه
شیر    2/3 پیمانه
شکر    1/4 پیمانه
آرد    3 قاشق غذاخوری سرخالی
زمان لازم برای آماده سازی خمیر میانی نان نیم ساعت


طرز تهیه خمیر نان نارگیلی

ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر را با آب ولرم مخلوط کنید و پودر خمیر مایه را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و صبر کنید تا عمل آید.
در یک ظرف بزرگ دیگر آرد، باقی مانده‌ی شکر، نمک و روغن مایع را خوب باهم مخلوط کنید و بعد دو عدد تخم مرغ درون آن بشکنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس مایه خمیری که در اولین قدم درست کردید و عمل آمده است را به آن اضافه کنید.
آردی که از قبل الک کردید را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
خمیر حاصله را با دست خوب ورز بدهید.
خمیر را به مدت دو ساعت در یک جای گرم بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر حالت اولیه شود.
حال به سراغ تهیه‌ی مواد میانی نان بروید.
شیر را در یک ظرف بزرگ و گود بریزد و روی حرارت بگذارید.
شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر‌ها حل شوند.
وقتی شیر به مرحله‌ی جوش آمدن رسیدآرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد‌ها کاملا حل شوند.
آهسته آهسته پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم چنان مواد را هم بزنید.
وقتی مواد قوام آمد کمی از حالت شل بودن در آمد آن را از روی حرارت بردارید. موادی که به دست می‌آید تقریبا باید مثل مواد میانی شیرینی دانمارکی باشد.


دستور پخت نان نارگیلی

پس از دو ساعت به سراغ خمیر بروید و پف خمیر را کامل بگیرید و آن را به 10 چونه‌ی مساوی تقسیم کنید.
هر کدام از خمیر‌ها را باز کنید و وسط آن از مایه‌ی نارگیلی درست شده بریزید سپس به هر روشی که دوست دارید خمیر را بپیچید. می‌توانید آن را لوله کنید و یه صورت حلزون بپیچید.
سینی فر را کمی چرب کنید و روی سطح آن آرد بپاشید یا کاغذ روغنی پهن کنید.
نان‌های آماده شده را روی سینی فر با کمی فاصله بچینید.
بعد از آماده کردن نان‌ها دوباره به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
در این فاصله اگر دوست دارید می‌توانید یک رول کوچک دیگر از نان درست کنید و روی نان حلزون شکل اولیه بگذارید. (رول دوم را پس از استراحت 30 دقیقه‌ای بگذارید).‌
می‌توانید روی نان‌ها را کنجد بریزید.
فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه بگذارید 15 دقیقه صبر کنید تا فر داغ شود.
نان‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
در صورت تمایل می‌توانید چانه‌های خمیر را نزدیک هم بچینید تا در هنگام پخت به هم بچسبند.

نان نارگیلی خوشمزه شما آماده شد ... می‌توانید در یک عصرانه با چای میل کنید ... نوش جان ...

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه نان نارگیلی ، خمیر نان نارگیلی ، دستور پخت نان نارگیلی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت