دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی و ساده

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شیرینی مافین نوعی کیک پرطرفدار در بین عامه مردم است. در این مطلب با طرز تهیه مافین‌ های شکلاتی و ساده در اندازه کوچک و لقمه‌ای که بیشتر برای جشن های مخصوص کودکان مناسب خواهد بود، آشنا خواهید شد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 29684 تاریخ انتشار : 1398/04/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , hoomanz , khodaismylove , Loveislife , reza2233 , iamlove , Myangel ,
شیرینی مافین (Muffin) نوعی کیک نیمه شیرین یک نفره است که ظاهری شبیه کیک یزدی دارد و دو نوع معروف آن عبارتند از: مافین انگلیسی و مافین آمریکایی.

 شیرینی مافین آمریکایی را با آرد، کره، شکر و بکینگ پودر درست می‌کنند و در کاغذ‌های ضخیم یا کاغذ آلومینیومی به شکل فنجان می‌پزند که به کیک فنجانی هم معروف است. این نوع مافین در واقع یک نوع کیک اسفنجی یا کره‌ای به شکل فنجان است.

شیرینی مافین انگلیسی، نوعی کیک کم شیرین است که در آن به جای بکینگ پودر از خمیر مایه استفاده می‌کنند. مافین آمریکایی نسبت به مافین انگلیسی ظاهری ساده و بدون تزیین دارد و دارای چربی و کره بیشتری است. شیرینی مافین در آمریکا و انگلیس معمولا به عنوان صبحانه و یا همراه با چای سرو می‌شود. این شیرینی انواع مختلفی دارد، مهم‌ترین آن‌ها شیرینی مافین شکلاتی و شیرینی مافین ساده هستند که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آن‌ها را مرور کنیم.


1. طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی

مافین شکلاتی نوعی شیرینی مناسب برای صبحانه یا دسر پس از شام است. در ترکیب این دسر خوشمزه علاوه بر پودر کاکائو، شکلات چیپسی استفاده شده و به همین دلیل در بین دوستداران شکلات بسیار محبوب است.
 

مواد لازم

آرد چند منظوره    1/5 فنجان
پودر کاکائو    1/2 فنجان
 شکلات چیپسی    1 فنجان
شکر    1/2 فنجان
بکینگ پودر    1/5 قاشق چایخوری
نمک    1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین    1 قاشق چایخوری
شیر    3/4 فنجان
روغن مایع    1/3 فنجان
تخم مرغ بزرگ    1 عدد


دستور تهیه:

فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. مواد را با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با یک چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا مخلوط شوند.

تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مواد خیس (مخلوط تخم مرغ، شکر و روغن) را کم کم به مواد خشک (مخلوط آرد، پودر کاکائو، شکر،کینگ پودر، جوش شیرین و نمک) اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و یکدست شوند.

داخل قالب‌های مافین را با کره یا روغن مایع چرب کنید تا مافین پس از پخت به راحتی از قالب جدا شود. در صورت تمایل می‌توانید کاغذ مخصوص مافین (کپسول مافین) را درون هر یک از قالب‌ها قرار دهید، در این صورت نیازی به چرب کردن قالب نیست و مافین پس از پخت به راحتی از قالب خارج می‌شود.

مایه مافین را به دقت در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای که 2/3 حجم قالب‌ها پر شود. در توزیع مایه مافین دقت کنید که در همه قالب‌ها به یک اندازه بریزید و روی هر یک را با قاشق صاف کنید یا قالب را در دست خود گرفته و تکان دهید تا سطح مافین صاف شود.

در صورت تمایل روی مافین‌ها مقداری شکلات چیپسی بریزید و کمی شکر بپاشید.

مافین را در فر قرار داده و 22-18 دقیقه صبر کنید تا بپزد. پس از 18 دقیقه یک خلال دندان در داخل مافین فرو کنید، اگر چیزی از مواد به آن نچسبید، مافین آماده است و باید از فر خارج شود در غیر اینصورت هر دقیقه یک بار پخته شدن مافین را چک کنید.

صبر کنید تا شیرینی مافین خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. سرد شدن شیرینی مافین باعث می‌شود راحت‌تر از قالب جدا شود.

با یک چاقو کناره‌های مافین را از قالب جدا کرده، مافین را خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شود. اگر مافین را در کاغذ مخصوص درست کرده اید، آن را با کاغذ روی توری قرار دهید تا خنک شود.

شیرینی مافین اضافی را می‌توانید در ظرف دربسته به مدت 5 روز در دمای محیط نگهداری کنید.


2. طرز تهیه شیرینی مافین ساده

مواد لازم

آرد    1+3/4 پیمانه
روغن مایع    1/3 پیمانه
شکر    2/3 پیمانه
بکینگ پودر    2/5 قاشق چایخوری
نمک    1/8 قاشق چاخوری
شیر    3/4 پیمانه
تخم مرغ    1 عدد
کشمش    1/3 پیمانه
پودر قند    1 قاشق غذاخوری
وانیل    1/2 قاشق چایخوری


دستور تهیه:

در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کرده، سپس مخلوط حاصل را الک کنید.

تخم مرغ را در کاسه دیگری ریخته، شیر، روغن مایع و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.

مخلوط تخم مرغ را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک به آرامی فولد کنید تا کاملا مخلوط شوند.

کشمش را اضافه کرده و به آرامی با مواد مخلوط کنید.

قالب‌های مافین را چرب کرده و مقداری آرد در آن بپاشید یا در صورت استفاده از کپسول مافین، در هر قالب یک کپسول قرار دهید.

دو سوم هر قالب را با مایه مافین پر کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینی مافین بپزد.

شیرینی مافین را پس از پخت از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.

حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیرینی مافین خنک شود و سپس میل کنید

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی ، طرز تهیه شیرینی مافین ساده ، جشن های مخصوص کودکان
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت