دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



گرفتن تلخی پوست پرتقال در منزل به 2 روش ساده

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

گرفتن تلخی پوست پرتقال با انجام مراحلی همچون جوشاندن پوست‌های جدا شده از پرتقال و اضافه کردن شکر، گلاب و هل به آن ها در منزل به راحتی قابل انجام است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 29607 تاریخ انتشار : 1398/04/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ahmadreza6101 , hoomanz , kohzadi , ns6200 , khodaismylove , Loveislife , Alirezaay , emadbiggie ,
شاید شما هم به تهیه خلال پوست پرتقال در منزل علاقه ویژه‌ای داشته باشید، اما برای انجام این کار ابتدا باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید. در این مقاله دو روش برای شیرین کردن پوست پرتقال آموزش داده شده است.


پوست پرتقال شیرین شده چه کاربرد‌هایی دارد؟

در صورتی که تلخی پوست پرتقال به خوبی گرفته شود از آن می‌توان در موارد زیر استفاده کرد:

تهیه انواع مربای پوست پرتقال
تهیه ترشی پوست پرتقال
تزیین انواع کیک و شیرینی
استفاده در برخی از غذا‌ها
تهیه دمنوش خلال پوست پرتقال


گرفتن تلخی پوست پرتقال (روش اول)

برای شیرین کردن پوست پرتقال به طرز صحیح، مراحل زیر را دنبال کنید:


1.  شستن پرتقال‌ها

پرتقال‌ها را در ظرف بزرگ ریخته و پوست آن‌ها را به خوبی شستشو دهید.


2. جدا کردن پوست پرتقال

در این مرحله می‌بایست پوست پرتقال‌ها را با چاقوی بسیار تیز و یا رنده جدا کنید، به طوری که قسمت‌های سفید پرتغال از پوست نارنجی آن به خوبی جدا شود، چرا که بخش عمده تلخی پوست پرتقال به دلیل وجود قسمت‌های سفید آن است.


3. جوشاندن پوست پرتقال

در این مرحله از گرفتن تلخی پوست پرتقال، ظرفی را پر از آب کرده و بگذارید به جوش بیاید. سپس پوست پرتقال‌ها را درون آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید بار دیگر آب به جوش آمده و پوست‌ها با آب کمی جوش بخورند. سپس آن‌ها را در یک آبکش ریخته و بگذارید تا آب آن‌ها خارج شود.


4. دادن عطر و طعم به پوست پرتقال

ابتدا مقداری آب سرد را به همراه کمی گلاب و شکر مخلوط کنید. برای خوشبو‌تر شدن یک یا دو دانه هل نیز به آن اضافه کنید. سپس پوست‌ها را درون آن ریخته و در ظرف را ببندید.

این مخلوط را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید. بهتر است در طول این مدت 2 الی 3 بار آب آن را تعویض کنید. بعد از آن پوست پرتقال شیرین شده و آماده مصرف است.


گرفتن تلخی پوست پرتقال به روش دوم

در این روش پس جداسازی پوست پرتقال ها، آن‌ها را به مدت 1 الی 2 روز در آب ولرم بخیسانید. در طول این مدت آب آن را 3 الی 4 بار تعویض کنید.

 سپس آن‌ها را دو بار جوشانده و در آب سرد بریزید؛ و در نهایت پوست‌ها را با مقداری شکر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر در آن حل شود. پس از گرفتن آب اضافی، پوست پرتقال آماده مصرف است.


حرف آخر

همانگونه که اشاره شد از پوست پرتقال شیرین شده می‌توان در تهیه انواع دسر و غذا استفاده کرد. توجه کنید که از روش‌های گفته شده می‌توانید برای شیرین کردن پوست دیگر مرکبات مانند پوست نارنج، پوست لیمو ترش و پوست نارنگی نیز استفاده کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : گرفتن تلخی پوست پرتقال ، جوشاندن پوست‌های جدا شده از پرتقال ، تهیه خلال پوست پرتقال
 واقعا روش مفید و کارآمدی بود ، که میشه در تهیه انواع دسر ، کیک و .... به کار گرفت.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت