دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



خواص هویج و چای سبز برای مقابله با آلزایمر

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

آلزایمر یک بیماری ناخوشایند و ناراحت کننده است که اغلب تصور می شود به خاطر افزایش سن بروز می کند، اما می توان با راه حل هایی از بروز آن پیشگیری کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 29372 تاریخ انتشار : 1398/03/31
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , Ntmi123 , Bostodl , yaser , ns6200 ,
ترکیبات محافظ موجود در هویج اسید فرولیک یا FA نام دارد که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. این ترکیب علاوه بر هویج در برنج و گوجه فرنگی نیز دیده می‌شود. ترکیبات موجود در چای سبز که در مقابل بیماری آلزایمر نقش بازدارنده دارد،‌ اپی‌گالوستاچین گالت یا EGCG نام دارد که علاوه بر خواص مقابله با زوال عقل، می‌تواند در محافظت از دندان‌ها، و توسعه داروهای بهبوددهنده حملات قلبی و سرطان موثر باشد.

به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس،تحقیقات قبلی تاثیر این دو ترکیب را بر کاهش علائم آلزایمر در موش‌های مهندسی شده نشان داد و محققان پژوهش های جدیدی را در مورد ترکیب این دو ماده انجام دادند. در این مطالعه 32 موش که به صورت ژنتیکی به آلزایمر مبتلا شده‌ بودند بررسی شدند و گروهی طی یک دوره سه ماه با ترکیب EGCG و FA تغذیه شدند، در گروه دیگر از FA یا EGCG به تنهایی استفاده شد و گروه آخر از دارونما استفاده کردند.

در این مدت گروه های کنترل تحت آزمون‌های شناختی قرار گرفتند. نتایج نشان داد گروهی که با ترکیب دو ماده تغذیه شدند، پیشرفت بهتری داشتند و علایم آلزایمر در آنان کاهش یافته بود.

محققان دلیل قطعی این امر را نمی‌دانند ولی احتمال می‌دهند ترکیب این دو ماده طبیعی از انباشت پلاک بتا آمیلوئید که عامل اصلی آلزایمر است در مغز جلوگیری می‌کند.

محققان بر این باورند مواد طبیعی نقش مهمی در جلوگیری و کاهش روند آلزایمر دارند و در تلاشند با استفاده از این ترکیبات روش‌های درمانی موثری توسعه دهند. نتایج این مطالعه در نشریه Biological Chemistry منتشر شده است.

منبع: سیمرغ

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پیشگیری از آلزایمر ، رابطه مصرف چای سبز و آلزایمر ، رابطه مصرف هویج و آلزایمر
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت