دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه حلوا زعفرانی سنتی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29300 تاریخ انتشار : 1398/03/26
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : yaser , ns6200 , hoomanz , vashty , Nikan2020 ,
حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن به سفره سحر و افطار باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا زعفرانی سنتی و خوشمزه را بخوانید و در ایام رمضان آن را تهیه کرده و لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه حلوا

    2 پیمانه آرد سفید، گندم یا سنگک
    یک‌چهارم پیمانه روغن مایع
    2 قاشق غذاخوری روغن جامد
    به میزان لازم پودر هل
    مواد لازم برای تهیه شهد حلوا
    یک‌دوم پیمانه آب
    یک‌دوم پیمانه گلاب
    یک و نیم پیمانه شکر
    به میزان لازم زعفران


طرز تهیه حلوا زعفرانی سنتی

ابتدا آرد را الک کرده سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته شود، برای اطمینان از گوله نشدن آرد، مجددا آرد را الک کنید. توجه داشته باشید که آرد با روغن نیز تفت داده می‌شود بنابراین از تفت دادن بیش از حد آن پرهیز کنید. آرد را کنار بزنید به طوری که وسط قابلمه خالی باشد سپس هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد ریخته و مواد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود، تفت دهید.در ادامه به طور آهسته شهد را به آرد اضافه می‌کنیم.


طرز تهیه شهد

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر به طور کامل درون مایع حل شوند سپس زعفران و گلاب را اضافه کرده و شهد را از روی حرارت بردارید. پس از اضافه کردن شهد به آرد، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا شربت جذب آرد شود و قوام پیدا کند. حلوا را داخل ظرفی مناسب سرو کنید و برای تزیین از خلال بادام و پسته، گردو خرد شده، پودر نارگیل و گل استفاده کنید.


نکاتی که هنگام پخت باید به آن توجه کرد

بهترین آرد مورد استفاده در پخت این دسر آرد گندم، آرد سنگک و آرد سبوس دار است اما این آرد‌ها به زمان تفت بیشتری نسبت به آرد سفید نیاز دارند. اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن باشد، زمان تفت را کم کنید و از زعفران بیشتری استفاده کنید. اگر تمایل به تیره شدن رنگ این دسر دارید، روغن بیشتری اضافه کرده و حلوا را بیشتر تفت دهید. توجه کنید که میزان شیرینی زمانی که دسر داغ است بیشتر به نظر می‌رسد.

شهد را با دمای گرم به قابلمه اضافه کنید. حتما از کره، روغن مایع و روغن جامد استفاده کنید زیرا روغن مایع باعث براق شدن، کره موجب خوش‌طعم شدن و روغن جامد باعث پوک شدن این دسر می‌شود. اگر مقدار شهد بیش از اندازه بود و حلوا شل شد، حلوا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی تبخیر شود اما اگر شل شدن به خاطر میزان روغن اضافی بود، توصیه می‌شود آرد بیشتری اضافه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه حلوا زعفرانی سنتی ، طرز تهیه حلو ، حلوا زعفرانی ، حلوا
 حلوا خیلی دوست دارم اما فقط تو ختم ها حلوا میخورم آخه مامانم درست نمی کنه خودم هم تا حالا وقتشو نداشتم
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت