دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



ساندویچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

غذاهایی ساندویچی معمولا بین جوان‌ترها و نوجوان‌ها یا برای سرو در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها بسیار پرطرفدار است. اما خوب است که علاوه بر سالم بودن از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار باشد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29215 تاریخ انتشار : 1398/03/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 , Faren , mahvash ,
فصل تابستان خوردن غذاهای خنک و غیرپختنی دلچسب‌تر است. امیدوارم این ساندویچ خوشمزه که با نان ترتیلای مکزیکی تهیه می‌شود را در خانه درست کرده و به عنوان یک پیش‌غذا یا حتی غذای کامل میل کنید. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو

    300 گرم ژامبون مرغ دودی سولیکو (1 بسته)
    1 عدد آووکادو
    100 گرم اسفناج
    4 عدد نان ترتیلا
    2 عدد گوجه فرنگی
    200 گرم ذرت
    1 قاشق چای‌خوری سس مایونز
    1 قاشق چای‌خوری آبلیمو 


طرز تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو

در یک کاسه مناسب آووکادو را به وسیله پشت یک قاشق یا گوشتکوب له کنید. سپس سس مایونز و آبلیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پوره کاملا یکدست و نرم شود.

یک ورق نان ترتیلا را روی سطحی صاف یا میز کارتان قرار دهید. لایه اول یک‌چهارم مخلوط آووکادو و در لایه دوم یک ورق ژامبون مرغ دودی سولیکو قرار دهید. اسفناج‌ها را کمی خرد کرده و به عنوان لایه آخر، روی مواد قرار دهید. گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کنید و همراه با مقداری ذرت روی اسفناج‌ها بریزید.

ساندویچ را رول کرده و به همین ترتیب مواد باقی مانده را داخل نان‌های دیگر رول کنید. برای تهیه این ساندویچ از هر سبزیجاتی که مایل هستید، می‌توانید استفاده کنید. ساندویچ‌ها آماده هستند، آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید و با هر سسی که مایل هستید نوش جان کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ساندویچ ژامبون مرغ دودی سولیکو ، ساندویچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو ، طرز تهیه ساندویچ
 من این غذا رو درست کردم ولی خوشمزه نشد به نظرم اسفناج طعم خوبی بهش نداد
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت