دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

پاستا از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که حتما در کافه و رستوران‌ها انواع مختلف آن را دیده‌اید یا امتحانشان کرده‌اید. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار است که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29069 تاریخ انتشار : 1398/03/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : fzqueen , ahmadreza6101 ,
مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا

400 گرم پاستا
200 گرم قارچ خرد‌شده
دو قاشق غذاخوری کره
دو عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه خامه فرادما
100 گرم پنیر پارمسان
چهار دسته پیازچه
200 گرم ژامبون مرغ سولیکو
یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاستا کاربونارا


طرز تهیه پاستا کاربونارا

درقابلمه‌ای مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، مقداری نمک در آن بریزید.  وقتی آب جوشید پاستا‌ها را داخل ‌آن ریخته و حدودا 10-12 دقیقه بپزید تا به خوبی نرم شوند. بعد پاستا‌ها را آبکش کنید (حدود نصف آب را کنار بگذارید). کره را در ماهیتابه آب کنید و قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و مقداری آبلیمو روی آن‌ها بریزید و شروع به تفت دادن قارچ‌ها کنید.

در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را بزنید و با خامه، پنیر پارمسان، پیازچه و نمک مخلوط کنید. ژامبون‌های مرغ را خرد کنید و بعد مخلوط خامه را همراه با ژامبون‌ها و پاستا پخته شده و آب پاستا که کنار گذاشته بودید را داخل ماهیتابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

پاستای شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواهتان سرو کنید. می‌توانید مقداری پنیر پارمسان رنده‌شده را روی آن ریخته و با چند برگ ریحان و تعدادی گوجه گیلاسی آن را تزئین کنید. در صورتیکه از طرفداران غذا‌های دریایی باشید می‌توانید به دستور تهیه بالا میگو هم اضافه کنید. برای این کار، ‌حدود دویست گرم میگو‌ را پاک کرده و بشوئید و در کره تفت دهید و به پاستا اضافه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه ، طرز تهیه پاستا کاربونارا ، طرز تهیه پاستا ، پاستا کاربونارا
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت