دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هرروز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبرو می‌شوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامه‌غذایی خود نباشید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29068 تاریخ انتشار : 1398/03/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : emadbiggie , mahvash , yaser , Nikan2020 , hoomanz , 1daramad , behnamyazarloo , DivaR ,
مواد لازم برای تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

    400 گرم گوشت
    دو لیوان نخودفرنگی
    یک عدد پیاز
    دو حبه سیر
    دو قاشق‌ غذا‌خوری رب گوجه‌فرنگی
    نمک، فلفل وروغن به مقدار لازم


طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سیر را هم کاملا له کنید و هردو را در ماهیتابه‌ با کمی روغن تفت دهید. بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شدند، گوشت‌های خردشده (هرقطعه حدودا به اندازه یک بند انگشت) را اضافه کنید و به همراه سیر و پیاز تفت دهید. بعد ازآن که گوشت هم کمی تغییر رنگ داد، رب گوجه را اضافه کنید و حدود 2 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

نخودفرنگی‌ها را هم می‌توانید به صورت جداگانه پخته یا در آخرین مراحل پختن به مایه گوشت اضافه کنید. حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافه آن تبخیر شود. در این زمان به سراغ درست کردن برنج می‌رویم، برای اینکار برنج را حداقل حدود 30 دقیقه خیس کنید. مقداری نمک در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از آن که نرم شد و به خوبی پخت آن را با آب سرد آبکش کنید.

قابلمه مورد‌‌نظرتان را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن ریخته و بسته به سلیقه‌تان ته‌دیگ موردنظر را درآن بگذارید و روی آن مقداری برنج و لابه‌لای برنج هم از مایه گوشت و نخودفرنگی بریزید. این کار را ادامه دهید تا برنج و مایه تمام شود (بهتر است لایه آخری که میریزید برنج باشد).

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی بخار کند، حدود نصف لیوان آب و روغن را مخلوط کرده و روی برنج بریزید در این مرحله حرارت را کم کنید، درب قابلمه را همراه با دم‌کنی بگذارید تا برنج دم بکشد. پلو نخودفرنگی و گوشت شما حاضر است، آن را در ظرف مورد‌نظر سرو کنید و با مقداری زرشک، انواع خلال و جعفری یا ریحان تزئین کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه پلو نخودفرنگی و گوشت ، پلو نخودفرنگی ، پلو نخودفرنگی و گوشت
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت