دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



نکاتی برای تهیه خیارشور خانگی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

خیارشور یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که می توانید درون منزل تان آن را مانند اصطلاحا خیارشورهای بازاری درست کنید. در این مقاله چند نکته مهم برای درست کردن خیارشور بازاری را به شما می گوییم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : mehdi1994 شماره پست : 28941 تاریخ انتشار : 1398/03/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , vashty , yaser , Nikan2020 , Snowlady97 , Ntmi123 , salimi1370 ,
1- سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.

2- روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

3- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.

4- می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید. به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد.

5- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

6- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کرده و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف ریخته آب و نمک را اضافه کنید بعد یک عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما کپک نمی زند.

7- ضمناً حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.

8- ناگفته نماند برای درست کردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی (ترخون- مرزه- نعنا- شوید) و سیر در ظرف مخصوص، روی آنها آب جوشیده شده و نمک می ریزیم و پس از آماده شدن در جای خنک نگهداری می کنیم.

9- برای هر لیتر آب جوشیده باید دو قاشق نمک داشته باشیم.

10- برای تهیه خیارشور نیز باید به سلیقه خودتان اندازه خیار را مشخص کنید. ولی اگر ریزتر باشد، تردتر و خوشمزه تر می باشد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : روش تهیه خیارشور خانگی ، تهیه خیارشور خانگی ، خیارشور خانگی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت