دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه برنج جولوف

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

برنج جولوف و ارزن یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در نیجریه است که با انواع خورش و سس‌های مختلف سرو می‌شود. به دلیل کمبود گوشت، خورش‌‌ها معمولا از سبزیجات طبخ می‌شوند. این غذا شبیه پلو استانبولی ایرانی است و طرز تهیه آن ساده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28897 تاریخ انتشار : 1398/03/09
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Nikan2020 , ahmadreza6101 ,
مواد لازم برای تهیه برنج جولوف

350 گرم برنج
4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری پودر میگو خشک
2 پیمانه آب مرغ
1 عدد فلفل چیلی تازه
یک قوطی کنسرو گوجه خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
آویشن تازه خرد شده به میزان لازم
آویشن خشک 1 قاشق چایی خوری
روغن به میزان لازم


طرز تهیه برنج جولوف

ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کرده و روی سینه مرغ بمالید سپس مرغ را در یک تابه سرخ کنید. پیاز خرد شده را  کمی با روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه و گوجه خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد به مدت 15 دقیقه بپزند. بعد از این که آب گوجه تبخیر شد، شعله را کم کرده و مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید.

آب مرغ، پودر میگو و چیلی خرد شده را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا به جوش آیند. برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کرده و بگذارید تا به جوش بیاید سپس شعله را کم کرده و در قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد تا برنج نرم شده و آب آن تمام شود.

داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید سپس بشقاب را روی سر کاسه گذاشته و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید. فیله مرغ را اسلایس کرده و روی سس بچینید سپس غذا را با مقداری آویشن خرد شده تزیین کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه برنج جولوف ، برنج جولوف ، دستور پخت برنج جولوف
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت