دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه حلیم برنج همراه با روش آماده کردن

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

حلیم یا هلیم، معمولا با نخود و گندم پوست کنده طبخ می‌شود، اما در این مطلب، طرز تهیه حلیم را به روشی متفاوت به شما آموزش می‌دهیم. پیشنهاد می‌کنیم این بار حلیم برنج را به سفره افطارتان بیاورید و به جای گندم، آرد برنج خانگی را به این غذا اضافه کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28896 تاریخ انتشار : 1398/03/09
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , ramezan , Nikan2020 ,
مواد لازم

آرد برنج: 3 پیمانه
دنده گوسفند با استخوان: نیم کیلو
پیاز چهار قاچ: 1 عدد
دارچین ساییده: 1 قاشق مرباخوری
کره: 50 گرم
شکر: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه


طرز تهیه آرد برنج خانگی

نیم کیلو برنج نیم دانه را با آب چند بار بشویید و آب کشی کنید. پس از آخرین مرحله آبکشی، آنها را شب تا صبح در آب بگذارید تا خیس بخورند. البته نباید نمک یا هیچ افزودنی دیگری را به برنج‌ها اضافه کنید. روز بعد آب برنج را خالی کنید و آنها را روی پارچه تمیز نخی بریزید و زیر آفتاب یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند.

البته باید کمی رطوبت در برنج ها باقی بماند و نباید برنج‌ها صد درصد خشک شوند. دانه‌های برنج را در آسیاب برقی بریزید و دستگاه را روشن کنید تا برنج‌ها آرد شوند. آرد آماده شده را الک کنید و تکه‌های درشت آن را بعد از کمی خشک شدن، بار دیگر در دستگاه بریزید و آسیاب کنید.


طرز تهیه حلیم برنج

گوشت را با پیاز و یک قاشق چای‌خوری نمک، همراه با 6 پیمانه آب روی آتش تند به جوش بیاورید، کف روی آن را بگیرید و سپس آتش را کم کنید. 3 ساعت به گوشت برای پخت فرصت دهید. اگر در میانه پخت احساس کردید آب گوشت کم شده، به آن آب اضافه کنید. گوشت‌ها را بعد از پخت از قابلمه بیرون بیاورید و استخوان‌هایشان را جدا کنید. سپس با دست گوشت‌ها را ریش ریش کنید و با گوشت کوب، خوب بکوبید.

گوشت کوبیده را در قابلمه بریزید و با قاشق چوبی در آب گوشت هم بزنید تا بار دیگر آب به جوش بیاید. آرد برنج را در یک فنجان آب سرد حل کنید و همانطور که حلیم را هم میزنید، آرد را به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. سپس یک ساعت برای پخت دوباره به حلیم فرصت دهید. و بر اساس طرز تهیه حلیم خانگی، در آخرین ساعت پخت مدام آن را هم بزنید تا کشدار شود.

حلیم را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن را با کره آب کرده و دارچین تزیین کنید. سپس با یک ظرف شکر و نمک‌پاش سر سفره بیاورید تا کسانی که مایلند آن را به صورت شیرین میل کنند و کسانی که حلیم را با نمک می‌خورند، امکان ترکیب کردن نمک با آن را داشته باشند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه حلیم برنج ، طرز تهیه حلیم ، طرز تهیه حلیم با برنج ، طرز تهیه حلیم با آرد برنج
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت