دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

سس توت فرنگی یکی از سس‌های فوق‌العاده راحت و خوش‌مزه است. برای درست کردن این سس خوش‌رنگ کافی است توت‌فرنگی، شکر، وانیل و آبلیمو داشته باشید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 28726 تاریخ انتشار : 1398/04/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Loveislife , mahvash , khodaismylove , mohammad4664 , reza2233 ,
توت فرنگی (Strawberry) میوه‌ای خوش‌رنگ و پرطرفدار بوده و به صورت خام، کمپوت توت فرنگی، موهیتو توت فرنگی و ... مصرف می‌شود. اما با از راه رسیدن تابستان که بستنی جزئی از عصرانه‌های دلچسب می‌شود، ریختن سس توت فرنگی روی بستنی بسیار دلچسب و دلپذیر خواهد بود.

همچنین این سس پرطرفدار را در پنکیک، تست فرانسوی و وافل استفاده می‌کنند. استفاده از این سس بی‌نظیر در کاپ کیک شکلاتی، بستنی و انواع شیرینی نیز بسیار هوس‌انگیز خواهد بود. در این مطلب طرز تهیه سس خوش‌مزه توت فرنگی به دو روش ساده آورده شده‌است. با ما همراه باشید.


روش اول

مواد لازم

توت فرنگی   
450 گرم
شکر سفید    نصف پیمانه
وانیل    یک قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه    یک قاشق چای‌خوری


روش تهیه

اول از همه باید توت فرنگی‌ها را به خوبی شسته و برگ‌های آن را جدا کنید.
سپس توت فرنگی‌ها را خرد کرده و در یک قابلمه بریزید؛ قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید.
آبلیمو، شکر و وانیل را به توت فرنگی‌ها اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
در حین پخت، هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید.
سس را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد هم بزنید.
نوش جان ..


روش دوم

مواد لازم

توت فرنگی شسته شده   
2/5 پیمانه
آبلیموی تازه   
1 قاشق غذاخوری
آب سرد   
2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت    
2 قاشق غذاخوری
وانیل   
نصف قاشق چای‌خوری
نمک   
به مقدار لازم
شکر دانه‌ریز   
نصف پیمانه
آب   
یک چهارم پیمانه


مراحل تهیه

توت فرنگی، شکر، یک چهارم پیمانه آب و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را بر روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دهید.
از یک قاشق چوبی برای هم زدن و له کردن توت فرنگی‌ها استفاده کنید.
آب سرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
مخلوط آب و نشاسته را به سس اضافه کرده و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
سس را از روی گاز برداشته، وانیل و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
نوش جان ...

نکته: در هر دو این روش‌ها پس از پایان مراحل می‌توانید سس را از صافی عبور داده تا پالپ‌های آن جدا شود. اما برخی دوست دارند پالپ‌هایی از توت فرنگی در این سس مشهود باشد. (این مرحله کاملا سلیقه‌ای است.)


سس توت فرنگی برای سالاد

با حذف وانیل و شکر از دستورات ذکر شده می‌توان این سس را در سالاد سبزیجات استفاده کرد. البته با توجه به سلیقه خود می‌توانید کمی شکر در دستور استفاده کنید.


سخن پایانی

به‌طور کلی توت فرنگی در یخچال دوام زیادی ندارد؛ پس بهتر است اگر میلی به خوردن آن ندارید خیلی راحت آن را به سس تبدیل کرده و در دسر، سالاد، بستنی و ... استفاده کنید. بی‌شک عطر فوق‌العاده توت‌فرنگی در این سس توجه هر کسی را به خود جلب خواهد کرد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه سس توت فرنگی ، پختن توت فرنگی ، سس توت فرنگی برای سالاد
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت