دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ادویه ایتالیایی معطر و عالی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ادویه ایتالیایی ادویه‌ای گیاهی بوده که علاوه بر طعم بی‌نظیر، خواص مفیدی برای سلامتی دارد. گیاهان اصلی در دستور این ادویه، پونه کوهی، ریحان، آویشن و رزماری هستند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 28695 تاریخ انتشار : 1398/04/19
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : emadbiggie ,
ادویه جایگاهی مهم در طعم و مزه انواع غذاها دارد. ادویه ایتالیایی مانند ادویه کاری ترکیبی بوده و به عنوان یک افزودنی فوق‌العاده در انواع پاستا ایتالیایی، خوراک مرغ و گوشت بکار می‌رود. به علاوه، این ادویه بی‌نظیر برای سبزیجات گریل‌شده، انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، سوپ‌ها و سس‌های دیگر نیز انتخاب خیلی خوبی است. در این مطلب طرز تهیه این ادویه معطر و کاربردی آورده شده‌است؛ با ما باشید.
 

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

حتما برای شما هم این سوال مطرح شده که این ادویه محبوب شامل چه گیاهانی است؟ در دستور تهیه این ادویه از ترکیب هفت گیاه پرخاصیت و معطر استفاده می‌شود. البته برخی از دستورالعمل‌های تهیه این ادویه شامل مرزنجوش نیز هست، که استفاده از آن مرسوم نیست.


مواد لازم

ریحان خشک    
2 قاشق غذاخوری
پونه خشک    
2 قاشق غذاخوری
رزماری خشک    
1 قاشق غذاخوری
جعفری خشک   
2 قاشق غذاخوری
آویشن خشک   
1 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز   
1 قاشق غذاخوری
پودر سیر   
1 قاشق چای‌خوری
 

روش تهیه

درست کردن این ادویه به قدری ساده است که شما هرگز به خودتان زحمت خرید آن از مغازه را نخواهید داد.

 کافی است مواد لازم که در جدول بالا ذکر شده را تهیه کرده و آن‌ها را اندکی خرد کنید.

سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی درب‌دار که هیچ هوایی به آن نفوذ نمی‌کند، نگهداری کنید. به همین راحتی ادویه خوش‌عطر و بوی شما آماده است؛ نوش جان ...

لازم به ذکر است که برای تهیه این ادویه، نیازی به پودر کردن بیش از حد سبزیجات نیست.

نکته: اگر این ادویه را در کابینت و یا کشویی تاریک و در ظرف مناسب که هوا نگیرد نگهداری کنید، می‌توانید تا شش ماه از آن در غذاها و سس‌ها استفاده کرده و لذت ببرید. البته این روش نگهداری، برای تمام گیاهان و ادویه‌های شما توصیه می‌شود.


خواص ادویه ایتالیایی خانگی

گیاهان خشکی مانند پونه کوهی که در تهیه این ادویه استفاده می‌شوند، سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده و در هضم غذا نیز موثر هستند. اگر می‌خواهید این ادویه را در طعم و عطر قوی داشته باشید، سبزیجات لازم برای تهیه آن را خودتان تهیه کرده، بشوئید و خشک کنید.

اگر این ادویه در منزل تهیه شود از میزان سلامت و بهداشت آن مطمئن خواهید بود. در واقع بسیاری از ادویه‌های آماده حاوی نمک زیادی هستند.

همچنین در بعضی از ادویه‌ها گلوتن ریخته می‌شود که برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک خطرناک است. بنابراین با خیال راحت این ادویه را در خانه درست کرده و به عنوان یک چاشنی عالی استفاده کنید.


سخن آخر

با درست کردن این ادویه چند منظوره، یک چاشنی عالی در قفسه ادویه‌جاتتان خواهید داشت. این ادویه محبوب را به دستورالعمل‌ های غذایی خود اضافه کرده و از عطر و خواص بی‌شمار آن استفاده کنید. اگر به تهیه ادویه در منزل علاقه دارید، شما را به خواندن مقاله «طرز تهیه ادویه پلویی + معرفی کامل ترکیبات» نیز دعوت می‌کنیم.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ادویه ایتالیایی ، خواص ادویه ایتالیایی خانگی ، طعم بی‌نظیر
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت