دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



غذا با بال و گردن مرغ؛ طرز تهیه 6 غذا

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

با بال و گردن مرغ غذاهای متنوعی می‌توان درست کرد. از متدوال‌ترین شیوه‌های تهیه غذا با بال و گردن مرغ می‌توان به تهیه خوراک، کبابی کردن، سوخاری کردن، پخت در فر و ... اشاره نمود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 28625 تاریخ انتشار : 1398/03/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , majid17 , Faren ,
اگر در دسته افرادی هستید که به بال و گردن مرغ علاقه دارید، حتما این مقاله را دنبال کنید تا با شش دستور غذایی برای پخت بال و گردن مرغ آشنا شوید. اگر غذای خاصی مد نظر شماست می‌توانید با توجه به فهرست موضوعی زیر مستقیما دستور پخت آن غذا را مطالعه نمایید.


1. طرز تهیه غذا با بال و گردن مرغ (خوراک)

مواد لازم (برای 6 نفر)

بال و گردن مرغ    نیم کیلوگرم
آبلیمو     چهار قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون    سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده     یک قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده    پنج قاشق غذاخوری
رب     یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
زمان لازم برای پخت خوراک 1/5 ساعت


دستور تهیه

بال و گردن مرغ را خوب بشویید و آن‌ها را در یک کاسه بریزید. سپس روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو بریزید و مخلوط کنید. کاسه را یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
سیر را در یک تابه تفت دهید و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
رب را با کمی آبجوش مخلوط و به سیر و گشنیز اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.
پس از یک ساعت بال و گردن را روی مخلوط رب و سیر بریزید، در ظرف را بگذارید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا آب بیندازد و آهسته آهسته بپزد.
خوراک بال و گردن آماده سرو است ... نوش جان ...


 2. طرز تهیه بال و گردن سوخاری

مواد لازم (برای 4 نفر)
بال و گردن مرغ    یک کیلو
آرد سفید    یک پیمانه
آرد سوخاری    نصف پیمانه
نمک و ادویه    به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن    به مقدار لازم
 تخم مرغ    2 عدد
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت


دستور تهیه

آرد سفید را در یک بشقاب بریزید و با کمی نمک و ادویه مخلوط کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال آن را بزنید.
بال و گردن را خوب بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
در تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
حال بال و گردن را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در بشقاب آرد بغلتانید، آن را در تابه بگذارید و دو طرف آن‌ها را سرخ کنید. توجه کنید که حرارت باید کم باشد تا بال و گردن‌ها مغز پخت شوند.
پس از سرخ شدن آن‌ها را با سس مورد نظر سرو کنید.
نوش جان ...


3. کباب بال و گردن مرغ با سس بوفالو

مواد لازم (برای 4 نفر)

بال و گردن مرغ    16 عدد (حدود 1.5 کیلوگرم)
کره بدون نمک    110 گرم
فلفل قرمز    1 قاشق چایخوری
سس تاباسکو    4 قاشق چایخوری
نمک    1 قاشق چایخوری
بلوچیز (پنیر آبی) خرد شده    200 گرم
مایونز    220 گرم
خامه ترش    190 گرم
شیر    2 قاشق غذاخوری
سس ووستشیر    4/3 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه    4/3 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس     برای سرو
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت


طرز تهیه

بال و گردن‌ها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
کباب پز را آماده کنید.
کره را آب کنید و با کمی فلفل قرمز، سس تند و نمک مخلوط کنید.
بال و گردن‌ها را در یک سینی بچینید و یا در سیخ فرو کنید.
سپس از سس کره روی آن‌ها بمالید و حدود 7 الی 8 دقیقه آن‌ها را روی کباب پز یا منقل بپزید.
سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید، دوباره به آن‌ها کره بزنید و مجددا آن‌ها را روی کباب پز یا منقل بگذارید تا بپزند.
در این فاصله برای تهیه سس غذا کافی است سس تاباسکو، بلوچیز، سس مایونز، خامه ترش، شیر، سس ووستشیر و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید (یا در غذاساز بریزید) تا نرم شود.
بال و گردن را با این سس خوشمزه و ساقه کرفس تزئین و سرو کنید.
نوش جان...


4. غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی

مواد لازم (برای 6 نفر)

بال و گردن مرغ    1400 گرم
قسمت سفید پیازچه    3 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده    دو قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده    ¼ پیمانه
زنجبیل خرد شده    ¼ پیمانه
شکر قهوه‌ای    سه قاشق غذاخوری
سس ماهی    1/3 پیمانه
آب لیموترش    3 قاشق غذاخوری
روغن بادام زمینی    3 قاشق غذاخوری
بادام زمینی بوداده    ¼ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده    ¼ پیمانه
نمک     کمی
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت


طرز تهیه

سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید (یا با همزن بزنید) تا پوره شوند و چاشنی غذا آماده شود.
اکنون بال و گردن‌ها را کبابی کنید و کمی که تغییر رنگ دادند چاشنی را روی آن‌ها بریزید. سپس دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه آن‌ها را کباب کنید تا ترد و برشته شوند.
حال آن‌ها را در یک ظرف بچینید و با گشنیز تازه و کمی روغن بادام زمینی سرو کنید.
نوش جان...


5. غذا با بال و گردن مرغ (تند و پر ادویه)

مواد لازم برای بال (برای 6 نفر)

بال و گردن مرغ    1400 گرم
تخم مرغ درشت    دو عدد
سس فلفل    دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز    یک قاشق غذاخوری پرک
فلفل هندی و فلفل سیاه    یک قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی     به مقدار لازم
 آرد کامل    دو پیمانه
مواد لازم برای چاشنی
نمک    یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده    یک قاشق غذاخوری
فلفل هندی و  ادویه مرغ    دو قاشق چایخوری
فلفل لیمویی    یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه     کمی
مواد لازم برای سس
خامه ترش    یک پیمانه
ترب کوهی    دو قاشق غذاخوری
سس چیلی    ¼ پیمانه
فلفل هندی    نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت


طرز تهیه

ابتدا بال و گردن‌ها را در یک ظرف بریزید، روی آن نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را به مدت یک ساعت با در بسته در یخچال بگذارید.
تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
آرد را در یک بشقاب بریزید.
برای تهیه چاشنی غذا همه‌ مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک تابه گود را روی حرارت بگذارید و روغن گیاهی را در آن بریزید تا داغ شود.
بال‌ها و گردن‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در بشقاب آرد بغلتانید و بعد در روغن بیندازید تا سرخ شوند.
هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
اکنون باید سس سرو غذا را درست کنید برای این کار خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا سس تند و آتشین آماده شود.
بال‌ها را در یک دیس بچینید و با سس تند میل کنید.
نوش جان ...


6. طرز تهیه غذا با بال و گردن مرغ در فر

مواد لازم (برای 2 نفر)

فلفل قرمز خردشده    5 عدد
بال و گردن مرغ     4 عدد
سیب زمینی کوچک    300 گرم
قارچ    200 گرم
زیره پودر شده     یک قاشق چایخوری
سیر ریز خردشده     2 حبه
 روغن زیتون    2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودرشده    یک قاشق چایخوری
برگ رزماری    4 الی 5 عدد
سیر درسته    2 بته
فلفل سیاه پودر شده    یک دوم قاشق چایخوری
نمک     یک قاشق چایخوری
زمان لازم برای آماده سازی و پخت غذا 1 ساعت


دستور تهیه

بال و گردن مرغ را خوب بشویید و در یک آبکش بریزید تا خشک شوند.
بال و گردن با سیب زمینی‌هایی که پوست کنده و به تکه‌های درشت برش زده‌اید را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
روی ظرف را یک سلفون بکشید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا بال‌ها و گردن‌ها مزه‌دار شوند.
در یک تابه کمی زیره بریزید و آن را تفت دهید (بدون روغن) تا برشته شود.
اکنون سیر ریز خرد شده را با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
وقتی سس آماده شد برگ رزماری را به همراه بته‌های سیر ریز شده و نصف قاشق سوپخوری سس را با هم مخلوط کنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و بال‌ها و گردن‌ها و همین سیب زمینی‌ها را روی آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
سپس مخلوط رزماری را به همراه قارچ‌ها روی بال و گردن اضافه کنید و مجددا آن را به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید.
پس از 35 دقیقه بال و گردن شما آماده سرو است ... نوش جان ...

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : غذا با بال و گردن مرغ ، خوراک ، کبابی کردن ، سوخاری کردن
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت