دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



غذا و دسر مخصوص ماه رمضان از سراسر دنیا

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

اگر بخواهیم در مورد انواع غذاهای سحری و افطاری مسلمانان در سرتاسر دنیا صحبت کنیم قطعا به یک لیست بلند بالا برمی‌خوریم. اما در این میان برخی دسرها و غذاهای مسلمانان در ماه رمضان شهرت جهانی دارند و خوردن آن‌ها در این ماه پر برکت تبدیل به یک سنت شده است
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : behnam71 شماره پست : 28605 تاریخ انتشار : 1398/02/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 , Faren ,
1-کوکوی ماست:

مشهورترین غذای مسلمانان هندی‌ برای ماه رمضان Dahi Vadey است. غذایی سوخاری گیاهی متشکل از عدس قرمز یا همان دال عدس و یا هر حبوبات و سبزیجات دیگری است که بعد از پختن به صورت توپک در روغن داغ سرخ می‌شود و همراه با ماست چکیده میل می‌کنند. غذایی تقریبا شبیه کوکوی ماست خودمان.


2-حلیم؛ از ایران تا هند و پاکستان و لبنان:

حلیم غذایی محبوب برای افطارهای ماه رمضان در بسیاری از کشورهاست. جالب است بدانید به جز در ایران پخت حلیم به خصوص برای ماه مبارک رمضان در کشورهایی مثل هند، پاکستان، کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی بسیار مرسوم و محبوب است. در کشورهای مختلف حلیم معمولا با انواع گوشت، گندم، بلغور گندم و گاهی حبوبات مختلف مثل عدس هم پخته می‌شود.


3-جوجه سوخاری هندی:

جوجه سوخاری یا به قول هندی‌ها Chicken 65 یکی دیگر از غذاهای مخصوص هندی‌ها در ماه رمضان است. تکه‌های مرغ سرخ شده در روغن داغ که با انواع دیپ و سس میل می‌شود و در واقع غذایی شبیه مرغ تندوری است ولی هندی‌ها میزان تند و تیزی آن را به عنوان یک وعده غذایی ماه رمضان کمتر می‌کنند.


4-کباب رمضانی:

کباب رمضانی یا Ramazan Kebabi غذای سنتی ماه رمضان مخصوص کشور ترکیه است. یک دیس از کباب بره، انواع پیاز خام و کبابی، ماست و نان پیتا.


5-باقالی پخته؛ غذای باستانی مصری‌ها:

یکی از محبوب‌ترین غذاهای ماه رمضان برای مصری‌های و سایر کشورهای شمال قاره آفریقا با قدمتی هزاران ساله Ful medammes است. یک ظرف خوشمزه از باقالی پخته مزه‌دار شده با سیر، روغن زیتون و آبلیمو. این غذا که در روزهای عادی جز غذاهای خیابانی در وعده صبحانه است معمولا روی نان پیتا ریخته می‌شود و با چند برش تخم مرغ آبپز میل می‌شود. این صبحانه عربی مقوی معمولا در وعده سحری خورده می‌شود.


6-چینی‌ها سوپ بره می‌خورند:

مسلمانان چین هم برای ماه رمضان یک غذای بسیار مشهور دارند. Paomo سوپ گوشت بره یا گاو است که در آن تکه‌های نان را ترید می‌کنند و غذایی شبیه به آبگوشت ایرانی‌هاست. با این تفاوت که در هنگام پخت این آبگوشت قطعات نان در آن ترید می‌شوند. این غذا را اغلب با سس ترشی یا سس چیلی میل می‌کنند. ظاهرا تاریخچه این غذا به زمانی برمی‌گردد که یکی از شاهزاده‌های چینی با نام «ژائو کوانجین» که به سفر علاقه زیادی داشت در راه بازگشت از یکی از سفرها پول چندانی برایش نمانده بود و فقط دو تکه نان خشک برایش مانده بود. شاهزاده به یک مغازه سوپ فروشی می‌رود و از شدت گرسنگی تکه‌های نان را در سوپ بره ترید می‌کند.


7-کنافه؛ دسر خوشمزه عربی-ترکی:

کنافه هم از جمله شیرینی‌های محبوب ماه رمضان است. یک دسر ترکی-عربی لذیذ و خوشمزه که با خمیر فیلو و پنیر درست می‌شود و معمولا با بستنی سرو می‌شود. میزان فروش دسر کنافه در کشورهایی مثل ترکیه و کشورهای عرب خاورمیانه به خصوص لبنان در ماه رمضان به اوج خودش می‌رسد و در ماه رمضان معمولا در کنار چای و قهوه میل می‌شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : غذا و دسر ، رمضان ، غذای ماه رمضان
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت