دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



تهیه ژله هندوانه قالبی + ژله بستنی هندوانه قالبی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ژله هندوانه قالبی مانند دیگر ژله‌ها طرز تهیه بسیار راحتی دارد، ولی چون به صورت چند لایه درست می‌شود برای آماده شدن به مدت زمان بیشتری احتیاج دارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 9 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 28565 تاریخ انتشار : 1398/04/22
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , yaser , mahvash , hoomanz , khodaismylove , fzqueen , lovely , Myangel , ahmadreza6101 ,
برای داشتن یک میز دسر شیک و متفاوت می‌توانید از انواع ژله‌ها مانند انواع ژله بستنی، ژله خاکشیر زعفرانی یا ژله‌های قالبی مانند ژله هندوانه استفاده کنید.

ژله‌ها طرز تهیه بسیار راحتی دارند و تنها با رعایت نکاتی ریز و خلاقانه می‌توان آن‌ها را در منزل تهیه کرد. ژله هندوانه رنگ و ظاهری جذاب به میز دسر و پذیرایی شما می‌دهد.

در ادامه یکی از بهترین طرز تهیه‌ها برای ژله هندوانه قالبی و ژله بستنی هندوانه قالبی آورده شده‌است؛ با ما همراه باشید.


1. طرز تهیه ژله هندوانه قالبی

مواد لازم

پودر ژله به رنگ قرمز (طعم آلبالو، تمشک، انار و ... قرمز هستند)     2 بسته
شیر     1 لیوان
پودر ژله آلوئه‌ورا     1 بسته
پودر ژله سبز (طعم لیمو یا طالبی)     1 بسته
زمان لازم برای آماده کردن دسر: 6 ساعت


طرز تهیه

در ابتدا دو بسته پودر ژله قرمز را در دو لیوان آب جوش به روش بن‌ماری حل کرده تا پودر ژله کاملا در آن حل شود.

سپس یک لیوان آب سرد و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده و مجددا آن را هم بزنید.

اکنون مایه حاصله را در قالب مورد ریخته، در یخچال گذاشته تا ژله ببندد.

هنگامی که قسمت قرمز رنگ هندوانه آماده شد باید به سراغ آماده کردن لایه سفید هندوانه بروید؛ برای این لایه، یک بسته پودر ژله آلوئه‌ورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و صبر کنید تا کمی حرارت آن کم شود.

در این مرحله نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.

وقتی کاملا خنک شد آن را روی ژله قرمز (که سفت شده) ریخته و مجددا قالب را در یخچال بگذارید.

زمانی که لایه سفید نیز سفت شد، لایه سبز رنگ یا پوست هندوانه را آماده کنید؛ برای این لایه باید پودر ژله سبز را در یک لیوان آب جوش حل کرده، سپس نصف لیوان آب سرد به آن بیافزائید.

صبر کنید تا مایع سبز کاملا خنک شود؛ سپس آن را به عنوان آخرین لایه درون قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا سفت شود. (توجه کنید که وقتی این لایه را اضافه می‌کنید لایه‌ی قبلی باید سفت شده باشد.)

در پایان ژله را از قالب جدا کرده و آن را برگردانید.

نوش جان ...

نکته: برای هسته‌های هندوانه می‌توانید در لایه قرمزرنگ کمی شکلات چیپسی ریخته و آن را در تمام قسمت‌ها پخش کنید. همچنین اگر از لیوان استفاده می‌کنید می‌توانید مانند تصویر زیر با استفاده از شکلات، روی دیواره‌های لیوان طرح تخمه هندوانه بکشید.


2. طرز تهیه ژله بستنی هندوانه قالبی

مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر)

پودر ژله سبز رنگ در طعم دلخواه (کیوی، طالبی، نعنایی یا ...)     نصف بسته
پودر ژله قرمز در طعم دلخواه (تمشک، آلبالو، توت فرنگی یا ...)     1 بسته
پودر ژله آلوئه‌ورا    یک چهارم بسته
بستنی وانیلی    2 الی 3 قاشق غذاخوری + یک لیوان
زمان لازم برای آماده کردن ژله بستنی هندوانه: 6 ساعت


مراحل تهیه

ابتدا قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و آن را کنار بگذارید.

پودر ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده، هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود.

سپس یک لیوان بستنی وانیلی که کمی شل شده و به دمای محیط رسیده به آن اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید.

مایع به دست آمده را درون قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

اکنون پودر ژله آلوئه‌ورا را در یک چهارم لیوان آب جوش حل کنید. سپس 3 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی که در دمای محیط کمی شل شده به آن اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کرده و هنگامی که ژله قرمز کمی سفت شد به آن اضافه کنید.

قالب را دوباره در یخچال بگذارید تا ژله آلوئه‌ورا نیز سفت شود.

اکنون باید لایه‌ سبز رنگ که حکم پوست هندوانه را دارد تهیه کنید؛ نصف بسته پودر ژله‌ سبز را در نصف لیوان آب جوش به روش بن‌ماری حل کرده، کنار گذاشته تا کمی خنک شود.

وقتی ژله آلوئه‌ورا کمی سفت شد ژله سبز رنگ را روی آن ریخته و دوباره قالب را در یخچال بگذارید.

پس از 3 الی 4 ساعت ژله هندوانه را از یخچال خارج کرده و آن را در یک ظرف برگردانید.

نوش جان ...


نکاتی برای برگرداندن و در آوردن ژله از قالب

هرچه ژله آب کمتری داشته باشد؛ غلیظ‌تر شده و ژله سفت‌تر می‌شود؛ بنابراین راحت‌تر از قالب جدا می‌شود.

برای ژله‌هایی که چند لایه هستند مانند ژله هندوانه، نگذارید لایه‌ها خیلی سفت شوند و لایه بعدی را بریزید!

در واقع اگر لایه‌ قبلی خیلی سفت شده باشد، لایه بعدی به آن نمی‌چسبد و ژله خراب می‌شود.

برای تهیه ژله و یا دسر بهتر است قالب‌های کیک و شیرینی پزی را به درستی بشناسید. قالب‌های فلزی یا سیلیکونی گزینه‌های خوبی برای تهیه ژله هستند.

می‌توانید قبل از ریختن مواد ژله درون قالب، قالب خود را کمی با روغن چرب کنید.

قبل از اینکه ژله را در قالب بریزید قالب را کمی نم‌دار کنید. سپس ظرف را چند دقیقه در فریزر گذاشته و بعد مایه ژله را در آن بریزید.

قبل از برگرداندن و خارج کردن ژله می‌توانید آن را برای چند ثانیه در یک ظرف محتوی آب جوش گذاشته تا ژله از قالب جدا شود؛ سپس آن را برگردانید.

همچنین می‌توانید از یک چاقو کمک گرفته و ابتدا ژله را از دیواره‌های قالب جدا کنید. سپس به راحتی ژله را در ظرف مورد نظر برگردانید.


سخن پایانی

اگر برای آماده شدن ژله عجله دارید، می‌توانید ظرف یا قالب ژله را ابتدا به مدت 10 دقیقه در فریزر گذاشته و سپس آن را به یخچال انتقال دهید تا ژله زودتر ببندد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ژله هندوانه قالبی ، ژله بستنی ، ژله خاکشیر زعفرانی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت