دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



برچسب‌های تغذیه روی بسته بندی غذا‌ها چه می‌گویند

پست های بیشتر از دسته علمی و آموزشی

برچسب‌هایی که روی محصولات غذایی هستند هر کدام معنای خاصی دارند که لازم است به آن‌ها توجه شود، در ادامه با جزئیات بیشتری به این مسئله پرداخته می‌شود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 28540 تاریخ انتشار : 1398/02/21
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , javadroshani , ns6200 , fzqueen ,
زمانی که موضوع رژیم غذایی برای کاهش وزن مطرح می‌شود، برچسب ارزش تغذیه‌ای خوراکی‌هایی که خریداری می‌کنید می‌تواند به سلاح پنهان شما تبدیل شود. اما نادیده گرفتن برخی موارد و یا عدم درک کامل آنچه ارائه شده به واسطه حجم زیاد اطلاعات موجود در این بخش کوچک چندان جای شگفتی ندارد.

برخی اقدامات مانند بزرگ کردن اندازه فونت میزان کالری موجود در غذا و پیشنهاد اندازه درست هر وعده می‌توانند به کاهش سردرگمی کمک کنند، اما تمام تولیدکنندگان مواد غذایی این تغییرات را اعمال نمی‌کنند.افزایش وزن به واسطه برخی اشتباهات مرتبط با خواندن اطلاعات برچسب ارزش تغذیه‌ای شاید موجب شگفتی شما شود. پرهیز از این اشتباهات می‌تواند تغییر چشمگیری در مسیر کاهش وزن شما ایجاد کند.


تنها اطلاعات قسمت جلوی بسته بندی را می‌خوانید

عنوان‌هایی مانند ارگانیک، 100 درصد طبیعی و فاقد گلوتن می‌توانند به راحتی شما را گمراه کنند. اگر خرید خود را بر اساس ادعا‌هایی که در قسمت جلو بسته بندی خوراکی‌ها ارائه شده انجام داده و جدول ارزش تغذیه‌ای را نادیده بگیرید، در واقع اطلاعات ارزشمندی مانند میزان کالری، مواد تشکیل دهنده و اندازه وعده‌ها را از دست داده اید. تنها توجه به ارگانیک بودن یک محصول به معنای آن نیست که موجب افزایش وزن شما نیز نمی‌شود.


اندازه وعده‌ها را نادیده می‌گیرید

عدم توجه به اندازه وعده‌ها اشتباه بزرگی است که افراد بسیاری هنگام خواندن برچسب ارزش تغذیه‌ای خوراکی‌ها مرتکب می‌شوند. به عنوان مثال، اگر یک بطری کامل آبمیوه را بدون خواندن برچسب ارزش تغذیه‌ای آن مصرف کنید، ممکن است متوجه نشوید که این بطری حاوی دو و نیم وعده آبمیوه بوده و به جای 130 کالری، در واقع 325 کالری مصرف کرده اید. اندازه گیری مقادیر خاص، کوچک‌تر بودن اندازه وعده‌ها نسبت به آنچه فکر می‌کردید می‌تواند موجب شگفتی شما شود.


تمام مواد تشکیل دهنده را کنترل نمی‌کنید

مواد تشکیل دهنده در برچسب یک محصول معمولا بر اساس وزن فهرست می‌شوند، از این رو گزینه نخست بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است. با این وجود، افراد بسیاری حتی اگر فهرست را بخوانند، تنها سه تا پنج ماده تشکیل دهنده اول را کنترل می‌کنند.

مواد تشکیل دهنده که در انتهای فهرست قرار گرفته اند را نباید نادیده گرفت، زیرا می‌تواند شامل شیرین کننده‌های مصنوعی مانند سوکرالوز و آسپارتام باشد. نادیده گرفتن مواد تشکیل دهنده ممکن است لزوما به افزایش وزن منجر نشود، اما می‌تواند موجب ورود موادی به بدن شود که قصد مصرف آن‌ها را نداشته یا از وجود آن‌ها آگاه نیستید.


به دنبال قند‌های افزوده نیستید

مصرف بیش از حد قند برای سلامت کلی انسان مضر است و نیازی به گفتن نیست که حفظ وزن سالم را نیز دشوار می‌سازد. مصرف غذا‌های سرشار از قند‌های افزوده می‌تواند به دریافت کالری‌های اضافه فاقد ارزش تغذیه‌ای منجر شود. غذا‌های بسیاری حاوی قند‌های طبیعی هستند. به عنوان مثال، ماست حاوی لاکتوز، قند طبیعی موجود در محصولات لبنی است. اما قند‌های افزوده می‌توانند در هر چیزی وجود داشته باشند. انواع مختلف ماست، به ویژه نمونه‌های حاوی میوه سرشار از قند‌های افزوده هستند.

اگر به مصرف میوه همراه با ماست علاقه دارید بهتر است خودتان میوه تازه را به ماست ساده اضافه کنید و از فواید ویتامین‌ها و مواد معدنی و همچنین فیبر طبیعی موجود در آن‌ها بهره‌مند شوید. انجمن قلب آمریکا محدود کردن مصرف روزانه قند‌های افزوده به کمتر از 100 کالری برای زنان و 150 کالری برای مردان را توصیه کرده است.


فیبر را نایدیده می‌گیرید

افراد بسیاری به محتوای فیبر در غذا‌های مصرفی خود توجه نداشته و این ماده مغذی را به میزان کافی از رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند. فیبر غذایی نه تنها به تقویت و حفظ سلامت قلب و روده کمک می‌کند، بلکه احساس سیری را برای مدت زمانی طولانی‌تر حفظ کرده و سطوح انرژی را افزایش می‌دهد. در همین راستا، فیبر ابزار فوق العاده‌ای برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم است.

کلینیک مایو مصرف روزانه 38 گرم فیبر برای مردان و 25 گرم برای زنان را توصیه کرده است. ممکن است دو محصول دارای مقدار کربوهیدرات مشابه باشند، اما محتوای فیبر متفاوتی داشته باشند که در این شرایط انتخاب گزینه‌ای که فیبر بیشتری دارد در اولویت قرار دارد.


محتوای سدیم را نادیده می‌گیرید

نادیده گرفتن مقدار سدیم در غذا می‌تواند سلامت قلب شما را در معرض خطر قرار دهد. همچنین، مصرف بیش از حد سدیم می‌تواند به نفخ و افزایش وزن بدن منجر شود. دیگر آثار منفی مصرف بیش از حد سدیم مانند فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته مغزی نیز می‌توانند در نهایت به افزایش وزن منجر شوند.

در هر صورت، به محتوای سدیم در غذا‌های خود توجه داشته باشید. همانند قند‌های افزوده، سدیم می‌تواند به طور پنهانی در انواع مختلف خوراکی‌ها حضور داشته باشد، از این رو کنترل برچسب ارزش تغذیه‌ای اهمیت بیشتری می‌یابد. انجمن قلب آمریکا مصرف کمتر از 2، 300 میلی گرم سدیم در روز را برای بزرگسالان توصیه کرده و میزان مصرف ایده آل را نیز کمتر از 1، 500 میلی گرم عنوان کرده است.


منبع: سیمرغ

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : برچسب های تغذیه ای ، سدیم در مواد غذایی ، فیبر در مواد غذایی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت