دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه باقلوا شیر

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ترکیب مغزهای خوشمزه با خمیر یوفکا و لایه‌ای از کره و شهد خوش‌عطر، شیرینی خوشمزه و پرطرفداری نیست جز باقلوا! با این که تهیه این شیرینی به نظرتان سخت می‌آید، اما اگر یکبار باقلوای خانگی درست کنید مطمئن باشید باز هم این کار را انجام خواهید داد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28484 تاریخ انتشار : 1398/02/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : alivandali , viasa3 , vashty ,
باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست.[1] باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای و در انواع طعم‌های پسته ای، مغز گردو ،بادامی، نارگیلی و کاراملی غیره درست می‌شود.


مواد لازم برای تهیه باقلوا شیر


1 پیمانه شیر کم‌چرب کاله
2 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری گلاب
1 پیمانه پودر پسته یا بادام
4 قاشق سوپ‌خوری پودر قند
1 قاشق چای‌خوری پودر هل
1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری گلاب
خمیر یوفکای باقلوا به مقدار لازم
150 گرم کره ذوب شده


طرز تهیه باقلوا شیر

ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. یک قابلمه در اندازه متوسط بردارید و شیر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از کمی داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا شیر به جوش آید. داخل یک کاسه دیگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنید.

یک عدد خمیر یوفکا روی میز کارتان قرار دهید و به وسیله قلم آشپزی روی آن را با کره چرب کنید. یک ورق دیگر خمیر روی خمیر قرار دهید و روی آن را هم چرب کنید. پودر پسته را یک ضلع خمیر بریزید و و خمیر را رول کنید. رول باقلوا را به 4 قسمت تقسیم کنید. با یوفکاهای دیگر هم باقلوا درست کنید و همه باقلواها را داخل یک ظرف بچینید. روی آن‌ها را با کره به وسیله قلمو چرب کنید. قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتی‌گراد حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید تا طلایی شود. روی باقلوا شهد خنک شده بریزید و نوش جان کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه باقلوا شیر ، دستور تهیه باقلوا شیر ، باقلوای شیر
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت