دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



مزایا و مضرات گوشت بوقلمون

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

مزایا و مضرات گوشت بوقلمون و نیز راهنمایی هایی از جهت خرید، پخت و نگهداری آن، در این مقاله مورد بررسی قرار میگیرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : alborz46 شماره پست : 28334 تاریخ انتشار : 1398/02/21
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , ns6200 , yaser ,
گوشت بوقلمون منبع خوبی از مواد مغذی است، چه چیزی در مورد این موضوع می دانید؟

گوشت منبع ارزشمند پروتئین و سایر مواد مغذی است. اما وقتی میتوان آن را در یک رژیم غذایی سالم گنجاند؛ که نوع مناسب گوشت را انتخاب کنید و به اندازه صحیح بخورید. برای رعایت یک رژیم غذایی سالم، توصیه می شود: یک وعده گوشت (معادل 65 تا 100 گرم گوشت پخته شده) در روز را مصرف گردد. گوشت بوقلمون به شکل های مختلف، از جمله کل آن، برش های پیش ساخته شده، سینه، ران ها، کتلت ها و فیله ها فروخته میشود.

بوقلمون ها در استرالیا، بومی آنجا نیستند. بوقلمون های داخلی، بوقلمون وحشی بومی شمال مکزیک و شرق ایالات متحده هستند. کسب و کار با بوقلمون، به طور قابل توجهی متفاوت از پرورش سایر طیور است. با این حال، مصرف بوقلمون در حال رشد است. در سال جاری هر استرالیایی به طور متوسط 1.7 کیلوگرم گوشت بوقلمون مصرف خواهد کرد.


جوانب مثبت

گوشت بوقلمون، یک منبع غنی از پروتئین است. گوشت بوقلمون بدون پوست، دارای چربی کم است. یک بوقلمون معمولی شامل 70 درصد گوشت سفید و 30 درصد گوشت تیره است. گوشت بوقلمون، منبع آهن، روی، پتاسیم و فسفر است. همچنین منبع ویتامین B6 و نیاسین است که هر دو برای تولید انرژی بدن ضروری است.

مصرف بوقلمون معمولی می تواند به کاهش سطح کلسترول و نیز حفظ سطح انسولین پایدار کمک کند. از نظر جوانب مختلف، نسبت به گوشت قرمز گاو و گوسفند ارجحیت داشته و سالم تر می باشد. طعم و مزه ی آن مانند گوشت قرمز بوده و از این حیث دارای تفاوت محسوسی نیست.

بوقلمون حاوی اسید آمینه تریپتوفان است که سروتونین را تولید می کند و نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد. همینطور منبع سلنیوم است که برای متابولیسم هورمون تیروئید ضروری است. همچنین ایمنی بدن را افزایش می دهد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.


مضرات

گوشت بوقلمون می تواند سدیم بالا داشته باشد. بعضی از گوشتها، مخصوصا برشهای بسته بندی شده، می توانند پردازش شوند و حاوی مواد دیگر باشند. پوست بوقلمون دارای چربی زیاد است. تحقیقات نشان می دهد مقدار زیادی از تریپتوفان در گوشت بوقلمون، تواند شما را خواب آلود نماید.


راهنمایی هایی در مورد تهیه و خرید گوشت بوقلمون

اگر می توانید، ارگانیک آن را خریداری کنید. گوشت بوقلمون هایی که به صورت ارگانیک تولید می شوند، به صورت انسانی تحت درمان قرار می گیرند. این نوع گوشت ها کمتر احتمال دارد که حاوی آفت کش ها و یکف کش ها باشند. مثل گوشت، انعطاف پذیر است. کباب بوقلمون زمانی تهیه می گردد که از طریق کباب پز، داغ و پخته شود. گوشت بوقلمون سریعاً خشک می شود، بنابراین نگران این موضوع نباشید.

اگر بخشی از گوشت بوقلمون را مصرف یا می پزید، پس از اتمام آن، خام یا پخته ی آن را در یخچال بگذارید. زیرا به حرارت، بسیار حساس است. بوقلمون را از هر سبزی، چاشنی و یا مواد خام جدا کنید. بوقلمون یخ زده حدود یک یا دو روز میماند. اگر آن را می پزید، برای حدود چهار روز نگهداری نمایید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : گوشت بوقلمون ، مزایای بوقلمون ، مضرات گوشت بوقلمون
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت