دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه بز قرمه؛ غذای محبوب مسافران کرمان

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

بز قرمه، غذایی است که با وجود طعم خاص و خاصیت غذایی فراوانش، هنوز راهش را به سفره بسیاری از ایرانی‌ها وارد نکرده است. بز قرمه کرمانی، غذایی کامل است که با ترکیب گوشت، نخود و کشک آماده می‌شود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28273 تاریخ انتشار : 1398/02/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz ,
مواد لازم

گوشت گردن گوسفند: نیم کیلو
نخود: یک پیمانه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
سیر: 4 حبه
کشک: یک فنجان
پیاز: 2 عدد درشت
نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه بز قرمه کرمان

اگر از کشک خشک استفاده می‌کنید، صد گرم کشک را در کاسه بریزید و رویشان آب جوش بریزید تا آرام آرام نرم شوند. پس از آنکه کشک‌ها خوب خیس خوردند و نرم شدند، آنها با آب داخل کاسه در مخلوط‌کن بریزید. اما اگر استفاده از کشک ساییده آماده برایتان آسان‌تر است، می‌توانید از کشک ساییده استفاده کنید.

نخود را از شب قبل خیس کنید و صبح آبش را عوض کنید. نخود خیس خورده را یک دور بجوشانید و آبش را خالی کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود، در آخر کار سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس گوشت را در قابلمه بریزید و به شکلی تفت دهید که آبش جمع شود و رنگش تغییر کند.

به گوشت زردچوبه و فلفل سیاه بزنید، نخود جوشانده و دو لیوان آب را در قابلمه بریزید و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید. بعد از گذشت دو ساعت از پخت، نمک را اضافه کنید. یک ساعت بعد (جمعا سه ساعت)، وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد، با گوشت کوب مواد را خوب بکوبید. بعد از آنکه گوشت و نخود را خوب کوبیدید، کشک را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع با هم قل بزنند. سپس روی غذا را با سیر داغ و پیاز داغ، کشک و نعناع داغ تزیین کنید. برای تزیین بز قرمه می‌توانید از گردوی کوبیده شده استفاده کنید.


چند نکته درباره پخت و سرو بز قرمه

یکی از نکات مهم در طرز تهیه بز قرمه این است که برای له کردن مواد، از گوشت کوب برقی استفاده نکنید تا مواد به شکل پوره در نیایند. بز قرمه را می‌توانید مثل کرمانی‌ها با نان سنگک سرو کنید اما در صورت تمایل می‌توانید آن را مثل یک نوع خورشت با برنج میل کنید. بز قرمه اصل را با گوشت بزقاله آماده می‌کنند اما یکی دیگر از گوشت‌های مناسب برای تهیه این غذا، گوشت گردن گوسفند است، اما اگر مایل بودید می‌توانید بز قرمه را با ماهیچه یا دیگر قسمت‌های گوشت گوسفندی آماده کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه بز قرمه ، بز قرمه ، دستور پخت بز قرمه ، بزقرمه غذای سنتی کرمان ، طرز تهیه بز قرمه کرمان
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت