دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه خورش گوجه سبز

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

فصل، فصل همان میوه ترش و خوشمزه‌ای است که کل سال منتظرش هستیم و برخلاف تصور خواص بسیار زیادی مثل کاهش چربی خون، جلوگیری از پیری سلول و سرطان، ضد میکروبی و قارچ دارد. اگر از طرفدارای دو آتیشه گوجه سبز هستید گوجه سبز فریز کنید و با آن خورش درست کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28272 تاریخ انتشار : 1398/02/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , mehrzad2023 ,
مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز

نیم کیلوگرم گوجه سبز
3 عدد پیاز
2 عدد سینه مرغ
4 قاشق غذاخوری نعنا
250 گرم جعفری تازه
شکر به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه خورش گوجه سبز


یک قابلمه بردارید. مقداری آب داخل آن بریزید و مرغ را با 1 عدد پیاز با حرارت ملایم بپزید. بعد از این که مرغ پخت، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. دو عدد از پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه بردارید و پیاز‌ها را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. مقداری زردچوبه اضافه کنید. سپس جعفری‌ها را خوب با آب سرد بشویید و آبکش کنید تا کاملا خشک شوند. آن‌ها را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. بعد از 4 تا 5 دقیقه تفت دادن، نعنا خشک را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، وقتی که آب مرغ نصف شد به مرغ اضافه کنید.

بعد از حدود نیم ساعت گوجه سبز و مقداری شکر اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا خورش کم‌کم جا افتاده و مزه‌ها به خورد هم روند. مقدار شکری که اضافه می‌کنید کاملا سلیقه‌ای است؛ بنابراین کم‌کم شکر اضافه کنید و مزه آن را تست کنید تا زیادی شیرین یا ترش نباشد. بعد از حدود یک ساعت خورش جا افتاده و آماده است. داخل ظرف مناسب همراه برنج سفید سرو کرده و نوش جان کنید.


نکات طرز تهیه

*این خورش به خاطر گوجه سبز، نیازی به چاشنی ترش ندارد.
*اگر مایل باشید می‌توانید به جای گوشت مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه خورش گوجه سبز ، خورش گوجه سبز ، دستور پخت خورش گوجه سبز
 با تشکر از پست شما. به جای شکر از نبات هم می توان استفاده کرد.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت