دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

دلمه گوجه فرنگی، دلمه فلفل دلمه، دلمه بادمجان، دلمه برگ مو، دلمه پیاز از انواع دلمه هستند. با طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی در سس گوجه آشنا شوید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 0 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 28186 تاریخ انتشار : 1398/03/23
دلمه پیش‌غذایی ساده مخصوص ناحیه خاورمیانه است که با استفاده از برنج، لپه، گوشت چرخ‌کرده و سبزی دلمه تهیه می‌شود و داخل سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز، گوجه و ... را با این مواد پر می‌کنند. قبلا در سایت ستاره طرز تهیه انواع دلمه را آموزش داده‌ایم، این بار قصد داریم طرز تهیه دلمه گوجه‌ فرنگی را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده و خوشمزه است و معمولا در کنار دلمه بادمجان یا دلمه فلفل همراه با نان و سالاد یا ماست سرو می‌شود.
 

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی

 گوجه فرنگی درشت و سفت به تعداد دل‌خواه
گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
لپه نصف پیمانه
برنج 1 پبمانه
 پیاز 1 عدد
 سبزی دلمه 1 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم


طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

برای تهیه هر نوع دلمه بهتر است که لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.
برنج و لپه خیس‌خورده را در ظروفی جداگانه نیم‌پز کنید.
سر گوجه‌ فرنگی‌ها را ببرید اما آن را دور نیندازید.
داخل گوجه‌ فرنگی‌ها را خالی کرده و مواد داخل شکم گوجه‌ را ساطوری کنید.
پیاز داغ را داخل تابه ریخته و با کمی روغن تفت دهید.
زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با پیاز و ادویه‌جات تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی نرم شود.

گوجه‌فرنگی‌های ساطوری‌شده، رب گوجه فرنگی، نمک و سبزی دلمه را به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید.
در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتند.
حالا یکی، یکی داخل گوجه‌ فرنگی‌های خالی‌شده را با موادی که تهیه کردید پر کنید و درب آن‌ها را با خلال دندان ببندید.
گوجه‌های پرشده را به آرامی کف یک قابلمه مناسب کنار هم بچینید به طوری که فضای خالی باقی نماند و گوجه‌ها کف ظرف نیفتند.

حالا مقداری پیاز رنده‌شده و 1-2 ق غذاخوری رب گوجه‌ فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن‌ها نمک و ادویه بزنید.
در صورت تمایل کمی آبلیمو نیز به این مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
حالا از این سس روی گوجه‌ فرنگی‌ها بریزید و حرارت را روشن کنید.
درب قابلمه را ببندید تا سس بخار کرده و گوجه‌ فرنگی‌ها پخته شوند.

دلمه گوجه‌ فرنگی خوشمزه شما اماده است. توجه کنید که زمان پخت دلمه گوجه نسبت به دیگر دلمه‌ها کمتر است پس در صورتی که چند مدل دلمه درست می‌کنید، گوجه‌ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید و حواس‌تان به ساعت باشد.
امیدواریم این غذای سنتی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی ، دلمه فلفل دلمه ، دلمه بادمجان
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت