دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه سس قارچ

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

گرچه سس قارچ یکی از ترکیبات اصلی آشپزی ایرانی نبوده، اما با وارد شدن خوراک‌های ایتالیایی و فرانسوی به منوی رستوران‌های ایرانی، سس قارچ هم جای خودش را باز کرده و به یکی از چاشنی‌های محبوب تبدیل شده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 28035 تاریخ انتشار : 1398/01/27
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , mehrzad2023 ,
مواد لازم (دستور شماره یک)

قارچ خرد کرده، 100 گرم
آب قلم یا آب مرغ: 1 پیمانه
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: مقداری


طرز تهیه سس قارچ

کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید. سپس قارچ را روی پیاز بریزی و بچرخانید تا قارچ هم سرخ شود. آب قلم را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. همین که آب به جوش آمد، در تابه را ببندید و بگذارید سس 5-10 قیقه به آرامش جوش بزند. اگر آب آن ته کشید، کمی آب به آن اضافه کنید. سس آماده شده را در مخلوط کن بریزید و قبل از مصرف، دوباره آن را داغ کنید. این سس را می‌توانید با گوشت و مرغ بریان، استیک و ماهی سرخ کرده سرو کنید.


مواد لازم (دستور شماره دو)

قارچ خرد کرده: 150 گرم
پیاز خرد کرده: 1 عدد کوچک
جعفری یا گشنیز ساطوری: 2-3 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق
خامه: 1 پیمانه
کره: 50 گرم
نمک و فلفل سیاه: مقداری


طرز تهیه سس قارچ

کره را در تابه روی آتش ملایم آب کنید. پیاز را در کره تفت بدهید تا بلوری شود. آرد را روی پیاز بپاشید و با کاردک چوبی بچرخانید. پیش از آنکه آرد رنگ بگیرد، قارچ را روی آن بریزید و بچرخانید. خامه را با یک چهارم پیمانه آب روی قارچ بریزید و هم بزنید. سپس در تابه را ببندید و آتش را کم کنید تا سس برای 15 تا 20 دقیقه آرام بجوشد. در میانه کار اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید. نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و آن را با جعفری تزیین کنید. این سس را می‌توانید روی نان تست برشته بریزید یا در کنار خوراک گوشت و مرغ سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه سس قارچ ، سس قارچ ، دستور تهیه سس قارچ ، آموزش تهیه سس قارچ
 سس قارچ هم جای خودش را باز کرده و به یکی از چاشنی‌های محبوب تبدیل شده
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت