دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه خورش موتن جن گیلانی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شاید تا الان اسم خورش موتن جن را شنیده باشید. این خورش یکی از غذاهای پرطرفدار شمالی است که به عنوان غذای مجلسی در میهمانی‌ها و مراسم رسمی سرو می‌شود. موتن جن، ظاهری شبیه به فسنجان دارد، اما وجه تمایز آن در استفاده از کشمش و قیسی است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27903 تاریخ انتشار : 1398/01/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , mahvash , Bostodl , mohamadhosein ,
مواد لازم برای تهیه خورش موتن جن

نیم کیلوگرم سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری رب انار
200 گرم مغز گردو
12 عدد قیسی
100 گرم کشمش
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد پیاز بزرگ
1 قاشق چای‌خوری گلپر
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه خورش موتن جن گیلانی

ابتدا مغز‌های گردو را داخل مخلوط‌کن بریزید و آسیاب کنید تا به شکل پودر درآید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن داخل تابه سرخ کنید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. سینه مرغ را درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پودر گردو را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید تا گردو کمی سرخ شود.

نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس رب انار را هم اضافه کنید. حدود 2 دقیقه مواد را با هم تفت دهید. سپس یک فنجان آب سرد داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید. صبر کنید تا گردو به روغن بیفتد. دو فنجان دیگر آب اضافه کنید و مجددا حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید تا تکه‌های مرغ کاملا بپزند. در این فاصله رب گوجه فرنگی را با یک قاشق غذاخوری روغن داخل تابه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. کشمش و قیسی را بشویید و آبکش کنید تا کاملا آب آن گرفته شود.

بعد از این که مرغ پخت، آن را از قابلمه جدا کرده و داخل یک بشقاب بریزید. رب گوجه و کشمش و قیسی را به قابلمه اضافه کنید. 2 فنجان دیگر آب اضافه کنید تا خورش کاملا جا افتاده و گردو به روغن بیفتد. بعد از این که خورش کاملا جا افتاد، قطعات مرغ را همراه  گلپر اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش حدود یک رب دیگر روی حرارت بماند. خورش موتن جن را داخل بشقاب بریزید و روی آن را با خلال بادام و انار تزیین کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه خورش موتن جن گیلانی ، خورش موتن جن گیلانی ، غذای گیلانی ، خورش گیلانی
 غذای جالبیه باید یکبار امتحان کرد.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت