دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ماکارونی پیتزایی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شاید ایتالیایی‌ها اولین کسانی باشند که ماکارونی را به سفره‌شان آوردند، اما ایرانی‌ها برای آماده کردن ماکارونی، راه و رسم خودشان را در پیش گرفتند و با کم و اضافه کردن مواد لازم آن و شیوه پختنش، غذایی متفاوت از آن ساختند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27902 تاریخ انتشار : 1398/01/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , ns6200 , mahvash , Bostodl , mohamadhosein , Ntmi123 ,
مواد لازم برای تهیه ماکارونی پیتزایی

ماکارونی رشته‌ای: یک بسته 500 گرمی
گوشت چرخ‌شده گوساله: 200 گرم
پیاز: یک عدد
گوجه خرد شده: دو عدد
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری پر
پودر آویشن: یک قاشق مربا خوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نمک: مقداری
روغن: مقداری
سیر: یک حبه
جعفری تازه: مقداری برای تزیین
پنیر پیتزا:180 گرم


طرز تهیه ماکارونی پیتزایی

فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در همین فاصله گوجه فرنگی‌ها را مکعبی خرد کنید و پیاز را با کمی روغن روی اجاق بگذارید تا سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد. سپس یک حبه سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی بعد گوشت چرخ شده را در تابه بریزید. وقتی که گوشت را تفت دادید، گوجه فرنگی‌های مکعبی و آویشن را اضافه کنید. پس از جمع شدن آب گوجه‌فرنگی‌ها، رب را اضافه کرده و وقتی همه مواد به خوبی تفت خوردند، نصف فنجان آب در آنها بریزید.

آب را با کمی نمک و یک قاشق روغن به جوش بیاورید و ماکارونی‌ها را برای آبکش کردن در آن بریزید. پس از پختن ماکارونی‌ها، آنها را در آبکش بریزید و رویشان کمی آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند. در همان ظرفی که می‌خواهید ماکارونی را سرو کنید، کمی روغن بریزید. اگر ظرفتان نچسب باشد، می‌توانید بعد از پخت ماکارونی را از آن خارج کنید اما سرو کردن این غذا در همان ظرف پخت هم ایرادی ندارد.

ماکارونی‌ها را در ظرف بریزید. بینشان را باز کنید و مایه ماکارونی که درست کرده‌اید را به شکلی روی آنها بریزید که کف و اطراف ظرف ماکارونی خشک باقی بماند. سپس روی همه آنها را با یک لایه کامل پنیر پیتزا بپوشانید. روی ظرف را با فویل پوشانده و برای نیم ساعت در فر قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را بردارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود. ماکارونی پیتزایی شما آماده است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ماکارونی پیتزایی ، ماکارونی پیتزایی ، ماکارونی ، طرز تهیه ماکارونی
 ماکارونی پیتزایی نخوردم ولی پیتزاش خوبه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت