دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



خواص و فواید سیرابی برای سلامت بدن

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

سیرابی از آن دسته غذاهایی است که یا عاشقش هستید یا از آن بیزارید. بد نیست بدانید برخلاف تصور عموم که خوردن غذاهایی مثل کله‌پاچه و سیرابی را مختص ایرانیان می‌دانید، روز 24 اکتبر هر سال روز جهانی «سیرابی» است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : mehdi1994 شماره پست : 27825 تاریخ انتشار : 1398/02/27
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : mahvash , emadbiggie , yaser , ramezan , Bostodl ,
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خوردن سیرابی به حفظ سلامتی بدن کمک می‌کند گفت: مصرف سیرابی برای جلوگیری از ریزش مو و ابتلا به سرطان موثر است.

مرتضی صفوی گفت:‌معده گوسفند شامل چهار قسمت سیرابی،‌ شیردان، هزارلا و نگاری است که خوردن سیرابی برای سلامتی بدن توصیه می‌شود. در مقایسه با گوشت، پروتئین آن بیشتر است. همچنین آمینواسیدهای ضروری بدن با خوردن سیرابی تأمین می‌شود.

مصرف 100 گرم سیرابی 8 درصد نیاز بدن به کلسیم را رفع می‌کند، همچنین مصرف این میزان سیرابی حاوی 7 گرم پروتئین و 4 گرم چربی است. آهن سیرابی همچون گوشت قرمز برای رفع کم‌خونی مناسب است و هر 100 گرم سیرابی 5 میلی‌گرم آهن دارد.سلنیوم موجود در سیرابی آنتی‌اکسیدان مناسبی برای بدن است که سبب جلوگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

کلسترول موجود در سیرابی به دلیل اینکه چربی پایینی دارد مثل گوشت قرمز خطر‌آفرین نیست و می‌توان گفت کلسترول سیرابی از گوشت گاو ، گوسفند و مرغ کمتر است.

عنصر روی موجود در سیرابی سبب بلندی قد و پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز روزانه بدن را به روی تأمین می‌کند. این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز حائز اهمیت است.

سیرابی همچنین حاوی انواع ویتامین‌ها شامل ویتامین B1، B2، B6،B12 بوده و ویتامین A آن نیز زیاد است. بنابر این خوردن آن برای افراد و حفظ سلامتی حائز اهمیت است. البته باید توجه کرد که سیرابی را باید قبل از پخت به خوبی بشوییم و از نظر بهداشتی نسبت به تمیزی آن مطمئن شویم.

100 گرم سیرابی 130 کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابراین مصرف آن مناسب است. خوردن پرزهای سیرابی در صورتی که به خوبی شسته شده باشند مشکلی ندارد، فقط افراد باید توجه داشته باشند که برای مصرف سیرابی بهتر است آن را با آب لیمو سرو کنند تا جذب آهن آن افزایش یابد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : خواص سیرابی برای سلامت بدن ، فواید سیرابی برای سلامت بدن ، فواید سیرابی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت