دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کماچ سهن خانگی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

از تبریز قرابیه می‌آورند، از اصفهان گز، از شیراز مسقطی و بعید است که مسافران کرمان با خود کماچ سهن به همراه نیاورند. این شیرینی سبوس‌دار خرمایی، فقط در بین کرمانی‌ها طرفدار ندارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27396 تاریخ انتشار : 1397/12/25
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Faren , ahmadreza6101 ,
مواد لازم برای خمیر

    آرد جوانه‌ی گندم(آرد سهن): یک لیوان
    آرد گندم: یک و نیم لیوان
    مایه خمیر : یک قاشق چای‌خوری
    شکر: نصف قاشق چای‌خوری
    ادویه کماچ(زیره سبز، بادیان، سیاه دانه، زردچوبه، گل خشت) یک قاشق مرباخوری
    روغن حیوانی: مقداری
    آب: به مقدار لازم


مواد لازم برای داخل کماچ

    خرمای چرخ شده: 250 گرم
    گردو: 200 گرم
     روغن مایع:  200 گرم


طرز تهیه کماچ سهن

آردها و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه را درکمی آب ولرم حل کرده به آنها اضافه کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و ورز دهید و آب را آرام آرام در جریان ورز دادن اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. مراقب باشید که با بیش از اندازه اضافه کردن آب، خمیرتان شل نشود و پس از آماده شدن خمیر، آن را نیم ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید.

کف سینی لبه‌کوتاه را چرب کنید و خمیری که با ارتفاع نیم سانتی‌متر با وردنه باز کرده‌اید را در سینی فر قرار دهید. خرما، گردو و روغن مایع را در یک کاسه با دست مخلوط کنید و روی یک تخته، آنها را از هم باز کنید. روی خمیری که در سینی قرار داده‌اید، باید یک لایه خرمای نه چندان کلفت قرار بگیرد.یک لایه خمیر دیگر باز کنید و روی خرماها بگذارید. خمیرهایی که در چهار طرف سینی قرار دارند را با دست به هم برسانید تا خرماها دیده نشوند و روی خمیر را با برس چرب روغن‌کشی کنید.

قبل از قرار دادن ظرف در فر، کماچ‌ها را به شکل لوزی برش دهید و سپس به مدت 50 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید. وقتی کماچ طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از آنکه از حرارت افتاد، رویش را با یک لایه نازک پودر قند و مغز پسته آسیاب شده بپوشانید. در این مطلب طرز تهیه کماچ سهن در فر را به شما آموزش دادیم. این شیرینی را می‌توانید در تابه و روی اجاق گاز هم آماده کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کماچ سهن خانگی ، کماچ سهن خانگی ، کماچ خانگی ، کماچ
 خیلی خوشمزه به نظر میاد،باید ی بار درست کنم این کماچو.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت