دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



انواع سالاد: 20 نوع سالاد ساده با طرز تهیه
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شما با هر سن و جنس و ذائقه ای که باشید می‌توانید از هواداران انواع سالاد مثل سالاد سبزیجات ، سالاد الویه ، سالاد مرغ ، سالاد ماکارانی یا تمام سالادها با انواع سسها و چاشنی هایی باشید که در تمام دنیا تهیه و سرو می‌شوند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : sara72dalir شماره پست : 27321 تاریخ انتشار : 1397/12/21
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 ,
1. سالاد ماکارونی

1/2فنجان مایونز، 3 قاشق غذاخوری خامه‌ی ترش، خردل خشک، شکر، سرکه سیب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به ماکارونی پخته شده، کرفس خرد شده و پیاز قرمز و جعفری اضافه کنید.


2. سالاد سزار

سیر خردشده و ماهی آنچوی، آب لیمو، سس وسترشر، نمک، فلفل و یک زرده تخم‌مرغ را با هم در دستگاه مخلوط کنید. سپس در حالی که میکسر هنوز روشن است، به آرامی 1/4 فنجان روغن زیتون اضافه کنید. سپس کاهو را اضافه کنید؛ و در نهایت روی سالاد پارمسان و کروتن (نان خشک مکعب شکل- مترجم) بریزید.


3. سالاد گوجه فرنگی و نعنا

گوجه فرنگی هرلوم خردشده را با نمک، فلفل و شالت خرد شده مخلوط کنید؛ 5 دقیقه کنار بگذارید و سپس روی آن نعناع تازه بپاشید؛ برای چاشنی این نوع از انواع سالاد از روغن زیتون و سرکه سفید استفاده کنید.


4. سالاد گوجه فرنگی و هلو

گوجه‌فرنگی و گوشت هلو را با برش‌های پیاز قرمز مخلوط کنید. سپس مقداری سرکه سیب و روغن زیتون به آن اضافه کنید؛ روی سالاد کمی شکر، نمک و فلفل بپاشید.


5. سالاد ماهی تن

لوبیای سفید، کبر، ترشی قارچ، کرفس و زیتون را با هم مخلوط کنید؛ خردل، آب لیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. در نهایت گوجه‌فرنگی گیلاسی و ماهی تن حاوی روغن را با سالادتان ترکیب کنید.


6. سالاد سبزیجات مختلف

1 بخش آب لیمو را با 3 بخش روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به کرفس، ریحان، پیاز کوهی، قارچ و کاهو اضافه کنید.


7. سالاد تخم‌مرغ

مایونز، خردل دیژیون، شوید و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. تخم‌مرغ آب‌پزی را که خوب سفت شده و خردشده را با ترشی خیار خرد شده مخلوط کنید و سپس سس را اضافه کنید.


8. سالاد هویج تند

هویج رنده شده و سیر خرد شده را در 1/4 فنجان آب داخل مایکروویو بگذارید تا نرم شوند. سپس آن را صاف کنید؛ در نهایت سیر و هویج را با آب لیمو، روغن زیتون، نمک، تراشه‌های فلفل قرمز و جعفری مخلوط کنید.


9. سالاد ژامبون

برای تهیه این نوع از انواع سالاد ژامبون را خرد و سرخ کنید؛ سپس آن را با سرکه سیب، خردل دیژیون، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید. برگ‌های کاهو سبزیجات خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. در نهایت روی سالاد، ژامبون و تخم‌مرغ آب‌پز بریزید.


10. سالاد لوبیا چشم بلبلی

آب لیمو را با سیر خرد شده، زیره‌ی سبز، نمک، شوید و یک قاشق بزرگ روغن زیتون مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به لوبیا چشم‌بلبلی، فلفل هالاپینو و گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز و آووکادوی خردشده اضافه کنید و هم بزنید.


11. سالاد تن ماهی و ادویه کاری

1 قاشق غذاخوری پودر کاری را در روغن نباتی تفت بدهید؛ کمی صبر کنید تا سرد شود. سپس آن را با مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. در نهایت ترکیب حاصل را با کنسرو ماهی تن، تکه‌های پیاز قرمز، گشنیز و کشمش طلایی ترکیب کنید.


12. سالاد پرتقال با موتزارلا

برای آماده کردن این نوع از انواع سالاد  موتزارلا و برش‌های پرتقال را با ریحان مخلوط کنید. روی ترکیب روغن زیتون بریزید؛ در نهایت به عنوان ادویه به سالادتان نمک و فلفل اضافه کنید.


13. سالاد سه لوبیا

1/3 فنجان سرکه سیب، شکر و روغن نباتی (1/4 فنجان از هر کدام) و نمک را بجوشانید. ترکیب حاصل را روی لوبیا سبز، ‌لوبیا سفید و لوبیا قرمز و برش‌های پیاز قرمز بریزید؛ اجازه بدهید 1 ساعت بماند تا مزه‌دار شود. سالاد را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ در نهایت روی آن جعفری بریزید.


14. سالاد سه رنگ

1 قسمت سرکه‌ی بالزمیک را با 3 قسمت روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس ترکیب حاصل را روی مخلوط شابانک، کاسنی فرنگی و کاسنی قرمز بریزید.


15: پنیر و اسفناج

برای تهیه این نوع از انواع سالاد 1 قسمت سرکه‌ی قرمز، را با 3 قسمت روغن گردو، شالت، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آن را به ترکیب اسفناج، پنیر بز و گردو اضافه کنید.


16. سالاد خیار یونانی

برش‌های پیاز قرمز، خیار خرد شده، زیتون کالاماتا، کرفس و شوید را با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون و آب لیمو روی سالاد بریزید؛ در نهایت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.


17. سالاد سیب‌زمینی و ادویه کاری

مایونز را با سرکه سیب، پودر کاری و سس داک یا پرتقال مخلوط کنید. سپس ترکیب حاصل را روی سیب‌زمینی شیرین کبابی، کرفس، پیازچه و شوید بریزید. در نهایت روی سالاد نمک و فلفل بپاشید.


18. سالاد زرد

مقداری ذرت را همراه با برش‌های کدوی زرد در روغن زیتون بخوابانید. سپس انگور زرد، ریحان، نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.


19. سالاد تخم‌مرغ با لوبیا

لوبیا سبز را با تربچه‌ی خردشده و تخم‌مرغ آب‌پز سفت مخلوط کنید. مقداری روغن زیتون روی ترکیب بریزید؛ درنهایت کمی نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.


20. سالاد هندوانه و پنیر فتا

1 قسمت سرکه سفید را با 3 قسمت روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آن را به ترکیب شابانک، تکه‌های پیاز قرمز، مکعب‌های هندوانه، تکه‌های پنیر فتا، زیتون سیاه و پونه‌ی کوهی (اورگانو) تازه اضافه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : انواع سالاد ، انواع سالاد با طرز تهیه ، طرز تهیه انواع سالاد ، سالاد ،
 من عاشق سالادم،مخصوصا سالاد فصل و سالاد شیرازی.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت