دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

معمولا شیرینی عید را از نوع خشک انتخاب می‌کنیم؛ چون هم ماندگاری بهتری دارند و هم راحت‌تر خورده می‌شوند. شیرینی دانمارکی یا گل محمدی، یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های خشک است که می‌تواند جز شیرینی‌های امسال باشد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27195 تاریخ انتشار : 1397/12/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , marlboro477 ,
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی

    سه‌ونیم پیمانه آرد
    نصف پیمانه شیر کم‌چرب 
    یک‌ونیم قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه
    نصف پیمانه شکر
    2 عدد تخم مرغ
    نصف قاشق چای‌خوری وانیل
    نصف پیمانه روغن مایع
    1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال


مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی

    نصف پیمانه شیر
    نصف پیمانه گلاب
    دوسوم پیمانه شکر
    نصف قاشق چای‌خوری وانیل
    6 قاشق غذاخوری آرد


طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

خمیر مایه را همراه 2 قاشق از شکر و مقدار کمی شیر با هم مخلوط کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر به عمل بیاید. آرد و وانیل را 3 بار الک کنید تا خمیر پوک‌تر شود. داخل یک کاسه دیگر، باقی مانده شکر و شیر را همراه کره یا روغن و 2 عدد تخم مرغ با هم مخلوط کنید. محتوای خمیر مایع را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و با دست هم بزنید. اگر خمیر به دستتان می‌چسبد، مقدار بیشتری آرد اضافه کنید. فقط باید دقت کنید که آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر سفت و خشک نشود. بعد از این که خمیر آماده شد، روی ظرف را سلفون بکشید و در جای گرم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم نگهداری کنید تا حجمش دو برابر شود.

در این فاصله کرم داخل شیرینی را آماده کنید. برای تهیه کرم، گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که به جوش آید. شکر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا گوله‌گوله نشود. وقتی آرد مخلوط شد، دوباره ظرف را روی شعله قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا مایه قوام پیدا کند. کرم شیرینی آماده است.

حالا نوبت به پیچاندن شیرینی است. روی میز کارتان مقداری آرد بپاشید. خمیر را به کمک وردنه پهن و نازک کنید. وسط خمیر، کرم شیرینی بریزید و خمیر را هر شکلی که دوست داشتید، رول کنید یا بپیچانید. به کمک قلم مو روی شیرینی را زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه شیرینی دانمارکی ، طرز تهیه شیرینی گل‌محمدی ، شیرینی دانمارکی ، شیرینی گل‌محمدی
 شیرینی دانمارکی ازون شیرینیاییه که هیچوقت تکراری نمیشه و دل آدمو نمیزنه،من که عاشقشم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت