دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه نودل با پنیر کبابی کریسپی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه نودل با پنیر کبابی یا هالومی کریسپی را با شما در میان بگذاریم. چینی‌ها این غذا را با توفو که از فرایند بستن شیر سویا در فرایند فشار و قالب‌گیری به دست می‌آید، درست می‌کنند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27194 تاریخ انتشار : 1397/12/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : yaser , marlboro477 ,
مواد لازم برای تهیه نودل با پنیر کبابی کریسپی

    2 عدد خیار  
   نمک به مقدار لازم
    1 عدد زنجبیل پوست کنده و ریز ریز شده
    5 قاشق غذاخوری سرکه برنج
    1 عدد فلفل قرمز چیل (نازک برش خورده)
    یک‌چهارم فنجان سس سویا
    3 قاشق غذاخوری عسل
    200 گرم پنیر هالومی
    یک‌چهارم فنجان روغن
    120 گرم نودل
    2 قاشق غذاخوری ارده
    3 عدد پیازچه


طرز تهیه نودل با پنیر هالومی کریسپی

ابتدا خیارها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. نمک را روی حلقه‌های خیار بمالید و داخل یک آبکش، آبکشی کنید. حلقه‌های خیار را به یک کاسه کوچک انتقال دهید. زنجبیل، 1 قاشق غذاخوری سرکه را به خیار اضافه کنید و تا زمان استفاده کنار بگذارید. فلفل قرمز، سس سویا، عسل و 3 قاشق غذاخوری سرکه را داخل یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید.

پنیر کبابی را مثل شکل در قطعات مربعی شکل کوچک برش دهید. داخل یک تابه متوسط روغن بریزید و حرارت را بالا ببرید. پنیر کبابی را به مدت 4 تا 5 دقیقه داخل روغن تفت دهید تا کریسپی شود. سپس آن‌ها را به یک ظرف منتقل کنید. به کمک دستمال چربی داخل تابه را پاک کنید و دوباره پنیر را به تابه برگردانید.

مخلوط سویا سس، فلفل و سرکه را اضافه کنید. مواد را حدود 4 دقیقه هم بزنید و پنیرها را جابه‌جا کنید تا لعاب بیندازد. در صورت نیاز حرارت را تا حد متوسط کاهش دهید. مطابق دستورالعمل روی بسته‌بندی، نودل‌ها را بپزید. فقط فراموش نکنید که نودل‌ها باید گرم باشند؛ بنابراین زمان را جوری مدیریت کنید که بعد از آبکشی نودل‌ها سرد نشوند.

پنیرها را به یک بشقاب منتقل کنید ولی سس را به صورت جداگانه داخل یک کاسه بریزید. 1 قاشق غذاخوری از سرکه باقی‌مانده و ارده را به سس اضافه کرده و ترکیب کنید. نودل‌ها را داخل بشقاب بریزید. سس را روی نودل و پنیرها را بچینید. مخلوط خیار را هم روی غذا بریزید. نودل با پنیر هالومی کریسپی آماده است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه نودل با پنیر کبابی کریسپی ، نودل با پنیر کبابی کریسپی ، پنیر کبابی کریسپی ، نودل
 نودل درست کردنش خیلی سریع و آسونه با پنیر هم ترکیب شه که قطعا عالی میشه.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت