دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه بریانی اصفهان
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

می‌خواهیم حال و هوای رستوران‌های سنتی اصفهان را به خانه‌تان بیاوریم و عطرشان را در آشپزخانه‌تان به پا کنیم. بریانی یکی از غذاهای محبوب برای اصفهانی‌ها و مسافران این شهر است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27193 تاریخ انتشار : 1397/12/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , hoomanz , mnmnmn , yaser , mahvash , Bostodl ,
به خاطر داشته باشید که گوشت بریانی از برش‌های ارزان و چربی‌دار شقه گوسفند انتخاب می‌شود. مانند قلوه‌گاه، دنده، گردن و اضافات راسته. از آنجا که گوشت در نهایت چرخ می‌شود، شکل و اندازه تکه‌ها اهمیتی ندارد.


مواد لازم برای تهیه بریانی اصفهان

گوشت با استخوان: 1 کیلو
جگر سفید گوسفند: 1 دست
قلوه گوسفند: 1 جفت
پیاز (چهار قاچ): 1 عدد  
کشک ساییده: نیم پیمانه
فلفل سیاه: 2 قاشق چای خوری
زعفران ساییده: 2 قاشق چایخوری
دارچین ساییده: 1 قاشق چایخوری
نان سنگک
نمک: مقداری


طرز تهیه بریانی

گوشت، جگر و قلوه را پاک کنید و بشویید. سپس با پیاز در 3 لیتر آب روی آتش تند بگذارید. کف گوشت را بگیرید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید. در پایان ساعت اول، نمک و فلفل را اضافه کنید. گوشت را برای 2 ساعت بپزید و مراقب باشید که له نشود. پس از پخت گوشت و جگر سفید و قلوه را از آب بیرون بیاورید و در آبکش بگذارید.

2 تا 3 قاشق زعفران را در آب داغ حل کنید و نیمی از آن را در آب گوشت بریزید. گوشت را از استخوان  بگیرید و با جگر سفید خرد کرده و از چرخ‌گوشت بگذرانید. باقی‌مانده محلول زعفران را روی گوشت چرخ کرده بریزید و مخلوط کنید. فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مخلوط را در ظرف نسوزی که بتوانید سر سفره بیاورید بریزید و روی آن را صاف کنید. کمی از آب گوشت را روی ظرف بریزید. دارچین و فلفل سیاه بپاشید و ظرف را برای 15 دقیقه در فر بگذارید. آب گوشت را داغ کنید و با کشک در یک کاسه بریزید. قلوه را به صورت چند ورقه نازک ببرید.

ظرف بریانی را با ورقه‌های قلوه تزیین کنید و با کاسه آب گوشت و نان سنگک و ریحان و یک پارچ دوغ سر سفره بگذارید. بریانی را بدون جگر سفید هم می‌توان درست کرد. اما جگر سفید آب گوشت بریانی را خوشمزه‌‎تر می‌کند. با این وجود در بعضی کتاب‌ها طرز تهیه بریانی بدون قلوه و جگر سفید آمده است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه بریانی اصفهان ، بریانی اصفهان ، بریانی ، طرز پخت بریانی ،
 من تعریف بریانی رو خیلی شنیدم ولی تا حالا امتحان نکردم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت