دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه رولت مربایی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

رولت مربایی نوعی شیرینی خشک فوق‌العاده زیبا و در عین حال خوشمزه است که می‌تواند جز شیرینی‌های عید امسال باشد. با طرز تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27192 تاریخ انتشار : 1397/12/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , hoomanz , Pouya80r , yaser , mahvash , msdsaleh ,
مواد لازم برای تهیه رولت مربایی

نصف فنجان آرد
یک‌چهارم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف فنجان شکر
2 قاشق چای‌خوری نمک
1 فنجان کره
230 گرم پنیر خامه‌ای ویلی 
پوست پرتقال رنده شده (به اندازه یک پرتقال)
یک‌ونیم فنجان گردو (ریز خرد شده)
1 فنجان مربای توت فرنگی یا آلبالو (دلخواه)
نصف فنجان توت فرنگی خشک
1 عدد تخم مرغ


وسایل مورد نیاز

1 عدد هاون


طرز تهیه رولت مربایی


آرد، بیکینگ پودر، یک‌چهارم فنجان شکر و 1 قاشق چای‌خوری نمک را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. همزن برقی را روی دور کند قرار دهید و مواد را با هم ترکیب کنید. کره را به مواد اضافه کنید و آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا مواد مثل شن و ماسه ریز شوند. زمانی حدود 2 دقیقه کافی است. پنیر خامه‌ای را به مواد اضافه کنید. دوباره به مدت یک دقیقه شروع به هم زدن کنید تا پنیر خامه‌ای همه جای مواد پخش شود. نباید مایه خیلی سفت شود.

خمیر آماده است. آن را از ظرف خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. خمیرها را روی میز کارتان پهن کنید و با پلاستیک روی آن‌ها را سفت بپوشانید تا خشک نشوند. 30 تا 45 دقیقه آن‌ها را کنار بگذارید. در این فاصله پوست پرتقال رنده شده، گردوی خرد شده، مربا و ا قاشق چای‌خوری از نمک را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

یک کاغذ مخصوص فر روی میز کارتان قرار دهید و خمیر را با وردنه روی میز پهن کنید. خمیر را به صورت اریب از چپ به راست برش دهید. سپس از راست به چپ برش دهید به صورتی که حالت پهن به باریک پیدا کند. حالا مواد را روی خمیر بریزید و خمیر‌ها را آرام طوری که مواد بیرون نریزد، رول کنید. قفسه فر را در بالاترین طبقه قرار دهید و فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

توت فرنگی خشک شده را داخل هاون پودر کنید و داخل یک کاسه کوچک انتقال دهید و با یک‌چهارم فنجان از شکر ترکیب کنید. تخم مرغ را با دست بزنید. سپس برس آشپزی را به تخم مرغ آغشته کنید و روی رولت‌ها بمالید. حالا پودر توت فرنگی و شکر را روی رولت‌ها بریزید. رولت‌ها را داخل فر به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : رولت مربایی ، طرز تهیه رولت مربایی ، رولت ، دستور تهیه رولت مربایی
 من رولت شکلاتی رو به مربایی ترجیح میدم ولی خب این رولتم خوشمزس.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت