دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه رولت شکلاتی و پرالین گردو
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

رولت شکلاتی در مهمانی‌ها یکی از پرطرفدار‌ترین دسر‌ها محسوب می‌شود. با اضافه کردن پرالین به رولت مطمئن باشید ترکیب بی‌نظیری به دست خواهید آورد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27163 تاریخ انتشار : 1397/12/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , khodaismylove , mahvash , Bostodl ,
مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی

    سه چهارم پیمانه آرد
    4 عدد تخم‌مرغ
    نصف پیمانه شکر
    یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
    نصف قاشق چای‌خوری قهوه
    1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
    یک چهارم پیمانه پودر کاکائو


طرز تهیه رولت شکلاتی

ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید، سپس آنقدر سفیده را هم بزنید تا سفت شود. مواد خشک را در ظرفی ریخته، با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه از الک بگذرانید. زرده‌ها را با شکر بزنید، مواد خشکی را که الک کرده بودید به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سفیده تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و مواد را هم بزنید (بهتر است ابتدا نصف سفیده را بریزید و هم بزنید و سپس بقیه آن را اضافه کنید).

سینی را چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید، مایه رولت را با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید. سینی را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد گذاشته و پس از حدود 6 دقیقه آن را از فر خارج کنید. کیک را از فر خارج کرده و بعد از آن که خنک شد، با استفاده از کاغذ روغنی آن را رول کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از یک ساعت رولت را از یخچال خارج کرده، رول آن را باز کنید. خامه را با قاشق روی رولت بریزید و رول کنید، مجددا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. رولت شکلاتی شما آماده شده است، در آخر با استفاده از سس شکلات و پرالین گردویی آن را تزئین کنید، در ادامه طرز تهیه سس شکلات و پرالین گردو را بخوانید.


  طرز تهیه پرالین گردو

    115 گرم گردو
    100 گرم شکر سفید  
   225 گرم شکر قهوه ای
    85 میلی لیتر شیر کم چرب
    120 گرم کره
    یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل


ابتدا گردو را روی سینی بریزید و داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از 10 دقیقه از فر خارج کنید. موادی که از آنها اسم برده‌ایم  را داخل قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، هر از گاهی هم بزنید. کریستال‌هایی که در اطراف ظرف تشکیل می‌شود را با بررسی خیس از اطراف پاک کنید. به مدت 11 دقیقه با حرارت متوسط بپزید و گاهی هم بزنید. گردوهای بو داده و کره را اضافه کنید، هم بزنید تا کره آب شود. وانیل را اضافه کنید، با قاشق چوبی 1 تا 2 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را روی کاغذ روغنی بریزید ( کمی با فاصله بچینید که به هم نچسبند). سینی را 30 دقیقه در اتاق بگذارید تا خنک شوند سپس آن را از کاغذ جدا کرده خرد کنید.


طرز تهیه سس شکلات

سس شکلات را برای ریختن روی رولت شکلاتی که آماده کرده‌ایم درست می‌کنیم. برای این کار، دو سوم پیمانه شکلات خرد شده را با روش بن ماری آب کرده و بعد نصف پیمانه خامه فرا دمای کاله (خرید از دیجی کالا) را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه سرد شود آن را روی رولت‌ها بریزید و سپس پرالین گردو که قبلا تهیه و خرد کردید را روی آن بریزید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه رولت شکلاتی و پرالین گردو ، رولت شکلاتی ، طرز تهیه پرالین گردو ، رولت ، طرز تهیه سس شکلات ،
 این دسر رو حتما برای روز تولد خانومم درست میکنم که عاشق شکلاته
 چه دسر خوشمزه ای میتونه باشه،من عاشق دسرای شکلاتیم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت