دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه حلیم اسکاتلندی برای صبحانه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

حلیم اسکاتلندی از صبحانه‌های سالم و مقوی محسوب می‌شود. جو پرک میزان آب زیادی به خود جذب می‌کند بنابراین باعث پر شدن معده می‌شود و کمک می‌کند شما دیر‌تر احساس گرسنگی کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 27142 تاریخ انتشار : 1397/12/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : reza2233 , alitakdune73 ,
حلیم اسکاتلندی چطور به وجود آمد؟

در گذشته راهی برای نگهداری غلاتی مثل جو وجود نداشت، بنابراین با تبدیل آن به خمیرماندگاری‌اش را بالا می‌بردند. اسکاتلندی‌ها این خمیر را در محفظه‌های چوبی و خنک نگهداری می‌کردند. در سرما این خمیر سفت‌تر و غلیظ‌تر می‌شد به طوری که می‌توانستند آن را برش دهند و در طول چند روز به عنوان ناهار یا صبحانه مصرف کنند. حلیم اسکاتلندی در اصل تنها با آب، جو و نمک تهیه می‌شد، به تدریج به شکل غلیظ و خامه‌ای  که ما امروزه می‌شناسیم تبدیل شد که آن را با شیر، خامه، کره، شکر، شربت افرا یا مربا مصرف می‌کنیم. دستور تهیه امروز ما به این صبحانه مفید و سنتی اختصاص دارد.


مواد لازم برای تهیه حلیم اسکاتلندی

110 گرم جو پرک
275 میلی‌لیتر شیر کم چرب کاله 
شکر، عسل یا مربا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه حلیم اسکاتلندی

جو پرک را در قابلمه بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، کمی نمک به حلیم اضافه کنید. هم‌زدن را ادامه دهید تا حلیم غلیظ شود. وقتی حلیم شروع به غلیظ شدن کرد حرارت آن‌ را کم کنید، تقریبا 7 دقیقه حلیم را روی حرارت ملایم بگذارید. (اگر به غلظت کافی رسید می‌توانید قبل از 7 دقیقه آن را خاموش کنید.) می‌توانید در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید یا به نسبت نصف به نصف آب و شیر را مخلوط کنید. اگر دوست دارید حلیم شما حالت خامه‌ای داشته باشد از شیر استفاده کنید. حلیم اسکاتلندی شما آماده است. آن را در کاسه بریزید و با شکر، عسل، مربا یا قطعات میوه میل کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه حلیم اسکاتلندی ، طرز تهیه حلیم اسکاتلندی برای صبحانه ، حلیم اسکاتلندی ، حلیم
 من حلیم خیلی دوس دارم ولی حلیم اسکاتلندی رو اولین باره شنیدم باید امتحانش کنم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت