دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

طرز تهیه “نان خرمایی” کرمانشاه. ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 27031 تاریخ انتشار : 1397/12/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , shakiba21 , Bostodl , ns6200 , hoomanz , alirahimi , saleh ,
مواد لازم برای درست کردن نان خرمایی

خرمای بدون هسته نیم کیلو
آرد سفید نیم کیلو
ماست 250 گرم
کره ی گیاهی 250 گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام 2قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده   1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی ها

کره را بر روی حرارت آب کنید و با  ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید.آرد را هم با وانیل مخلوط کنید و 2 بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید .خمیر را خوب ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت 5 ساعت استراحت دهید.

 در این فاصله خرماهای بدون هسته را یا چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید. وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید .و روی آنها کنجد بریزید. خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. شیرینی های آماده شده را بعد از پخت از فر بیرون بیاوردید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.


نکات تکمیلی در مورد نان خرمایی

نان خرمایی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
نان خرمایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : نان خرمایی ، طرز تهیه نان خرمایی به سبک کرمانشاهی ها ، خرماهای بدن هسته
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت