دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی مرحله به مرحله

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

شیرینی ناپلئونی از شیرینی های محبوب مجالس ایرانی هاست. البته این شیرینی خوشمزه و قدیمی تنها منحصر به کشور ما نیست و در کل دنیا پر طرفدار است. اما ظاهرا اصلیت آن به فرانسه برمیگردد. هر چند از دلیل نامگذاری شیرینی ناپلئونی اطلاعات دقیقی در دسترس نیست؛
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : sara72dalir شماره پست : 26658 تاریخ انتشار : 1397/11/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , yaser ,
با این وجود ممکن است هنوز کسی بخواهد به طور دقیق تر بداند که شیرینی ناپلئونی چیست؟ شیرینی ناپلئونی در واقع نوعی شیرینی چند لایه است که با خمیر هزارلا و کرم کاستارد یا خامه زده شده تهیه می شود و سطح بالایی آن را معمولا با آجیل پودر شده یا کاکائو پر میکنند. همه میدانند تهیه کردن شیرینی در منزل لذت خاص خودش را دارد پس اگر تمایل دارید صفر تا صد این شیرینی را خودتان انجام دهید، طرز تهیه شیرینی ناپلئونی را برای شما دوستان عزیز شرح می دهیم.


مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

خمیر هزارلا یا میل فوی آماده 1 بسته
خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه
خلال یا پودر بسته برای تزئین به میزان لازم
پدر قند مقداری برای تزئین


مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

حتماً خیلی از شما عزیزان می دونین که خمیر هزار لا یا میل فوی به خمیر هایی اطلاق میشه که خمیر اون با استفاده از میزان قابل توجهی کره تهیه میشه و عمل آوری خاص خودش رو داره که عبارت از چندین استراحت و ورز دادن مخصوص هست، همین مراحل تهیه به خصوص باعث میشه تا این خمیر در زمان پخت چند برابر میزان اولیه اش بشه و بسیار ترد و پوک بشه. ان شاءالله در آینده نزدیک طرز تهیه این خمیر رو با هم تجربه خواهیم کرد و اما، قبلا از اینکه تهیه شیرینی رو شروع کنیم، فر رو روشن می کنیم و  روی درجه 180 سانتگیراد تنظیم میکنیم.

خمیر هزار لا در اغلب سوپر ماکت های بزرگ و فروشگاه های صنایع غذایی با برند های مختلف قابل دسترسی هست. بعد از اینکه خمیر رو باز کردیم بدون اینکه لایه کاغذی زیر خمیر رو جدا کنیم به همون صورت روی سینی فر بازش می کنیم. بعد به وسیله چاقو اون رو به تکه هایی با ابعاد مساوی تقسیم می کنیم. من ابعاد رو 4×5 سانتی متر در نظر گرفتم.

حالا سینی رو داخل فر قرار میدیم و 15-20 دقیقه که بستگی به نوع فر شما داره، زمان میدیم تا خمیر ها بپزن و حجمشون دو تا سه برابر بشه.بعد از اینکه خمیر حسابی حجم گرفت، سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا کاملاً خنک  بشن. همونطوری که همگی امتحان کردیم، نان های مابین این شیرینی بسیار ترد و شکننده هستن و همین عامل هم باعث میشه میل کردن این شیرینی کمی سخت بشه.

ما برای لایه های میانی این شیرینی به مقداری پودر نان همین نان هزارلا نیاز داریم پس، از قسمت هایی که کوچکتر و یا نامتقارن هستن استفاده می کنیم و با کمک دست اون ها رو کاملاً پودر می کنیم.سپس خامه ای رو از قبل آمده کردیم و قبلاً در مورد فرم دادنش حسابی توضیح داده بودم رو داخل قیف می ریزیم. اگر قیف هم در دسترس نداشتین هیچ موردی نداره و به راحتی می تونیم کار رو ادمه بدیم.

حالا یک تکه از نان ها رو روی تخته کار قرار میدیم و با کمک قیفی که بدون ماسوره هست و فقط نوک قیف رو با قیچی بریدیم و یا حتی با کمک یک چاقو مقداری از خامه رو بر میداریم و یک لایه و کاملاً به خامه آغشته میکنیم. سپس کمی از پودر نان هزارلا رو روی لایه خامه ای می پاشیم.و بعد یک لایه دیگه از نان رو روی لایه زیرین قرار میدیم و با فشار کم دست، اون رو روی جای جودش ثابت نگه میداریم و مجدداً مرحله قبل رو تکرار میکنیم.میتونیم دوباره برای لایه سوم هم همین مراحل رو انجام بدیم. نهایتاً روی شیرینی رو با مقداری پودر بسته یا خلال پسته و پودر قند تزئین و سرو می کنیم.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : شیرینی ناپلئونی ، شیرینی ، شیرینی ناپلئونی خانگی
 مگه از شیرینی ناپلئونی خوشمزه ترم داریم؟طعمش بی نظیره.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت