دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیب‌زمینی نیز وجود دارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : sara72dalir شماره پست : 26644 تاریخ انتشار : 1397/11/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : reza2233 ,
مواد لازم:

نخود خام 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک و ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز بر حسب ذائقه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:

نخود را از حداقل 24 ساعت قبل بخیسانید.بعد از 24 ساعت نخود را آبکش کنید و بگذارید آب آن خوب برود.نخود و پیاز خرد شده و سیر و سیب زمینی خرد شده (خام) و جعفری و کلیه ادویه‌ها و پودرها را در غذاساز یا خرد کن یا مخلوط کن بریزید. دستگاه را بکار بیاندازید تا خوب همهٔ مواد خرد بشوند. لازم نیست نخود له شود، اگر در حد دانه‌های ریز داشته باشد کافیست.

باید مایه فلافل کاملاً قابل فرم دهی باشد. می‌توانید از قالب مخصوص فلافل استفاده کنید ولی این مایه فلافل را به راحتی می‌شود با دست هم فرم داد.در صورتیکه مایه خیلی سفت بود، یک مقدار آب به مایه فلافل اضافه کنید و مخلوطش کنید. حدود 1/4 الی نصف لیوان کافیست.درون قابلمه مقداری روغن می‌گذاریم روی حرارت متوسط تا خوب داغ شود. بهتر است مقدار روغن طوری باشد که فلافل‌ها در روغن شناور باشند.

در صورت استفاده از قالب مایه را چرب کرده و سپس با قاشق از مایه فلافل در قالب می‌ریزیم و فشار می‌دهیم تا فرم قالب را بگیرد.فلافل‌های قالب زده رو توی روغن داغ می‌اندازیم و صبر می‌کنیم تا سرخ بشوند. بهتر است حرارت خیلی زیاد نباشد که فلافل‌ها مغز پخت شوند.بعد از اینکه فلافل‌ها سرخ شدند از روغن در می‌آوریم و در صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی بچکد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : فلافل ترد ، فلال خوشمزه ، طرز تهیه فلافل ،
 فلافل ازون غذاهی جنوبی خوشمزه و موردعلاقه ی تندخوراست.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت