دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

غذاهای ایتالیایی، جایشان را در گوشه گوشه جهان باز کرده‌اند. پیتزا، اسپاگتی و پاستا، این روزها به شیوه‌های متفاوتی در رستوران‌ها برای غیر ایتالیایی‌ها سرو می‌شوند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 26571 تاریخ انتشار : 1397/11/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty ,
برای تهیه این پاستای پرخاصیت، به حدود نیم ساعت زمان نیاز خواهید داشت و اگر مهمان‌هایتان گیاه‌خوار هستند، می‌توانید به جای گوشت، این پاستا را با ترکیب‌های گیاهی پر کنید.


مواد لازم برای تهیه پاستا حلزونی پرسی

پاستا حلزونی سایز 238: یک بسته
گوشت گوساله چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: 1 عدد قارچ: 100 گرم
آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای: 1 عدد زردچوبه: مقداری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
گوجه فرنگی خرد شده نگینی: 2 عدد
پنیر گودا: به مقدار دلخواه
پنیر پارمسان: به مقدار دلخواه
پاستا حلزونی پرسی


طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی

ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده تفت دهید، در حین تفت دادن زردچوبه و کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را هم در تابه بریزید و تفت دهید و بعد از نرم شدن گوجه‌ها، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کرده و همراه با کمی آب به مایه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با شعله ملایم پخته شود اما مقدار کمی آبدار بماند.

کمی آب جوش آورده و پاستا را در آب بریزید و تا قبل از نیم‌پخت شدن در سبدی خالی کرده و با آب ولرم شستشو دهید، اما نگذارید تا کامل خشک شود. مخلوط آماده شده را داخل پاستاها بریزید و تا نیمه پر کنید، سپس ورقه‌های گودا را خلالی برش زده و سه خلال از ورقه‌های پنیر گودا را داخل حلزون‌ها قرار دهید و دوباره با مخلوط گوشت آن را پر کنید.

همه‌‌ آن ها را در ظرف چیده و روی آن را با پودر پنیر پارمسان بپوشانید. سپس به مدت 4 دقیقه در ماکروویو با روشن کردن گریل‌های بالا و پایین بگذارید تا پنیرها ذوب شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی ، دستور تهیه پاستا حلزونی پرسی ، پاستا حلزونی پرسی ،
 طرز تهیه این پاستا خیلی آسونه،طعمشم عالی میشه.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت