دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه توپک ژامبون با چدار

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

سینی‌های متنوع فینگرفود، پیش‌غذاهای فوری و ساده‌ای هستند که می‌توانند میز غذایتان را رنگین‌تر جلوه دهند. در این مطلب، طرز تهیه توپک ژامبون با چدار را به شما آموزش می‌دهیم. فینگرفود ساده‌ای که آماده کردنش کمتر از نیم ساعت وقتتان را می‌گیرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 26467 تاریخ انتشار : 1397/11/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Mohammadreza0723 ,
مواد لازم برای تهیه توپک ژامبون با چدار

ژامبون: 3 ورق
سیب زمینی: 2 عدد متوسط
پیازچه: 4 عدد
نمک، فلفل، آویشن: مقداری
پنیر چدار و پیتزا: برای پر کردن داخل توپک
پودر سوخاری پانکو: 200 گرم
تخم مرغ: 2 عدد


طرز تهیه توپک ژامبون با چدار

سیب زمینی را آب‌پز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید. ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویه‌‍جات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم گرفتن شود.

مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیب‌زمینی را گرد کنید. توپک‌های آماده شده را ابتدا در تخم‌مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید. زمانی که همه توپک‌ها آماده شدند، آنها را در روغن شناور با شعله متوسط برای 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و پس از طلایی شدن پودر سوخاری رویشان، از روغن خارج کنید.

می‌توانید توپک ژامبون با چدار را در یک شات کوچک سرو کنید. در یک جام کوچک مقداری سس ریخته و توپک را با کمک یک خلال و یک گوجه گیلاسی تزیین کنید و روی جام قرار دهید. این غذا را به صورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه توپک ژامبون با چدار ، طرز تهیه توپک ژامبون ، توپک ژامبون ، دستور پخت توپک ژامبون با چدار
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت