دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ژیگو با سس پنیری
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

بین غذاهای فرانسوی، خوراک ژیگو را می‌توان نزدیک‌ترین غذا به فرهنگ و طبع غذایی ایرانی دانست. تنها نکته‌ای که در تهیه این خوراک مجلسی باید توجه کنید، اندازه پخته شدن گوشت است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 26466 تاریخ انتشار : 1397/11/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Mohammadreza0723 ,
مواد لازم برای تهیه ژیگو با سس پنیری

ران گوسفند یا گوساله
پنیر گودا کاله 
روغن زیتون طعم دار به دلخواه
نمک و فلفل سیاه
تخم گشنیز، رزماری، آویشن
سیر
کرفس
دنبه
گردو چرخ شده
زرشک تازه یا خشک
رب انار
روغن


طرز تهیه ژیگو با سس پنیری

برای ژیگو از ران گوسفند یا گوساله  استفاده کنید. اگر مایل باشید می‌توانید از مغز ران هم استفاده کنید. گوشت را با روغن زیتونی که با انواع ادویهجات و سبزیجات دلخواه، طعم دار شده، مزه‌دار کنید. کمی فلفل سیاه و تخم گشنیز آسیاب شده، رزماری و آویشن بزنید.

روی آن سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید. بعد از مرینیت شدن در گوشت شکاف‌هایی ایجاد کنید و سیر، کرفس و کمی دنبه به آن بزنید و در فر 180 درجه بپزید. می‌توانید گوشت را داخل قابلمه روی گاز هم بپزید. هم‌چنین می‌توانید ابتدا گوشت را کمی سرخ کنید، سپس داخل فر قرار دهید.

برای تهیه سس هم که خوشمزه ترین بخش دستور غذایی است، 100 گرم گردو را آسیاب کنید و با روغن تفت دهید. زرشک تازه یا خشک را همراه با کمی رب انار در مخلوط‌کن میکس کنید. پس از میکس شدن، به گردو اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و رزماری را هم اضافه کنید. بعد کمی آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا سس بپزد.

بعد از این که سس کاملاً جا افتاد و به روغن افتاد، در پایان 100 گرم پنیر گودا کاله رنده شده اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. می توانید دو قاشق غذاخوری خامه هم به دلخواه اضافه کنید. ژیگو را از فر بیرون آورده، داخل ظرف مناسب سرو کرده و کنار آن سس را سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ژیگو با سس پنیری ، طرز تهیه ژیگو ، سس پنیر ، دستور پختژیگو با سس پنیری ، خوراک ژیگو ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت