دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ژله تخم شربتی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ژله تخم شربتی یک دسر فوق العاده برای تابستان است که باعث رفع عطش و تشنگی می‌شود. این ژله ترکیبی از تخم شربتی و پودر ژله بدون طعم یا در طعم های مختلف است که افراد بسته به ذائقه خود می‌توانند آن را تغییر دهند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 26463 تاریخ انتشار : 1397/11/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , ns6200 , vashty , khodaismylove ,
ژله تخم شربتی، ترکیبی از دانه‌های تخم شربتی و پودر ژله است که به عنوان نوعی دسر خوشمزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و با مصرف آن می‌توان از خواص بی‌نظیر تخم شربتی بهره‌مند شد. این ژله را می‌توان به صورت ساده تهیه کرد و یا با استفاده از خاکشیر، بستنی و خامه به صورت چند لایه درست کرد و بر تنوع آن افزود.   
 

مواد لازم

تخم شربتی1 قاشق غذاخوری
آب سرد1 لیوان
ژله با رنگ و طعم دلخواه1 بسته
آب جوش1 لیوان


دستور تهیه:

تخم شربتی را در کاسه کوچکی ریخته و روی آن آب سرد بریزید. 10 دقیقه صبر کنید تا شن و گل و لای آن ته نشین شود. سپس تخم شربتی را به آرامی از آب جدا کرده و در یک صافی ریز الک مانند بریزید. تخم شربتی را زیر آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود. دانه‌های تخم شربتی را در لیوان ریخته و آب سرد روی آن بریزید تا لیوان از آب پر شود. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا ژله کاملا در آب حل شود. تخم شربتی را همراه با آب آن به ژله اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط حاصل را در جام بریزید. جام‌ها را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود. پس از قرار دادن جام‌ها در یخچال، تخم شربتی ته نشین شده و ژله دولایه می‌شود.  اگر دوست دارید تخم شربتی در ژله پخش شود:  

قبل از اینکه مخلوط ژله و تخم شربتی را در ظرف سرو بریزید، در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. پس از اینکه ژله، نیم بند شد، آن را با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید. سپس دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. نکته: در صورت تمایل می‌توانید نیمی از پودر ژله را با تخم شربتی و نیم دیگر را با خاکشیر مخلوط کنید و پس از بسته شدن یک لایه، لایه دیگر را در ظرف سرو بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله‌ای دو لایه داشته باشد.  

دانه‌های تخم شربتی حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های ضروری برای بدن هستند و مقادیر زیادی فیبر دارند. این دانه‌های ریز و سیاه رنگ، سرشار از آنتی اکسیدان اند و به کنترل دیابت کمک می‌کنند. اگر این تخم‌ها در آب خیسانده شوند در تماس با آب پف کرده و دور آن‌ها پوشش سفید شفافی ایجاد می‌شود.  

خیساندن دانه‌های تخم شربتی در آب گرم باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان‌ها و آنزیم‌های گوارشی آن می‌شود. این دانه‌ها را معمولا به صورت شربت خنک و در اکثر مواقع همراه با خاکشیر برای رفع عطش و تشنگی می‌نوشند و یا در خوراک‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌دهند. دانه‌های تخم شربتی را همچنین برای تزیین روی شیرینی‌ها و در دسر‌های گوناگون به کار می‌برند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ژله تخم شربتی ، دسر فوق العاده برای تابستان ، رفع عطش و تشنگی
 تخم شربتی دارای کلسیم بسیار بالاست.حدود هفت برابر شیر.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت