دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



با این روش‌ها بوی سوختگی برنج را از بین ببرید!

پست های بیشتر از دسته خانه و خانواده

اگر برنج شما ته گرفته و سوخته و کل برنج بوی سوختگی میدهید نگران نباشید . در این مطلب 4 ترفند ساده برای از بین بردن بوی سوختگی برنج آورده شده است که به وسیله آن ها می توانید این بوی نامطلوب را از بین ببرید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 26461 تاریخ انتشار : 1397/11/17
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : khodaismylove ,
اگر احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته می توانید با یکی از روش های ساده زیر بوی دود و سوختگی را ازبین ببرید.  

1. چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.  
2. پنبه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.  
3. موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین. موقع کشیدن برنج می تونین نون رو بردارید.  
4 . روش دیگر برای از بین بردن بوی سوختگی استفاده از پیاز است . یک پیاز را پوست کنین و داخل برنج فرو ببرین تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!


چند نکته جالب :  

وقتی قصد دارین برنج رو آبکش کنین، آب چلو رو دور نریزین می تونین از آب چلو برای سوپ و خورشتتون استفاده کنین به شرطی که خیلی شور نباشه. اگر هم برنج دمی درست می کنین، بهتره کمی شلتوک برنج رو خوب شست و شو بدین و بذارین با آن بجوشه، آبش رو صاف کنین و برای آب دمی از اون استفاده کنین.

اگر احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن برنج می تونین نون رو بردارید. اگه فکر می کنید برنج رنگ نون رو می گیره، یک پیاز را پوست کنین و داخل برنج فرو ببرین تا بوی سوختگی رو بگیره.

نکته : وقتی قصد دارین برنج رو آبکش کنین، آب چلو رو دور نریزین، می تونین از آب چلو برای سوپ و خورشتتون استفاده کنین به شرطی که خیلی شور نباشه. اگر هم برنج دمی درست می کنین، بهتره کمی شلتوک برنج رو خوب شست و شو بدین و بذارین با آن بجوشه، آبش رو صاف کنین و برای آب دمی از اون استفاده کنین.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : بوی سوختگی برنج ، ترفند ساده برای از بین بردن بوی سوختگی برنج ، قابلمه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت