دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کمپوت گلابی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

طرز تهیه کمپوت گلابی بسیار آسان است و تنها باید یک شربت مخصوص درست کرد و گلابی‌ها را در آن پخت. خوردن کمپوت گلابی خواص بسیاری چون درمان زخم معده و رفع یبوست دارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 26325 تاریخ انتشار : 1397/11/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : khodaismylove ,
یکی از راهکار‌های استفاده از میوه‌های انباشته شده در یخچال تهیه‌ی کمپوت از آن‌هاست. کمپوت‌ها از خوردنی‌های خوشمزه‌ای هستند که به راحتی در منزل می‌توان با انواع میوه آن‌ها را درست کرد. در این مقاله طرز تهیه‌ کمپوت گلابی را خواهید آموخت. کمپوت گلابی در دسته کمپوت‌های خوشمزه و پر طرفدار است، زیرا دارای بافتی نرم و لذیذ است.


مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی

مواد لازم
گلابی 4 عدد
شکر3 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
سرکه2 قاشق غذاخوری
آبلیمو طبیعی 1 قاشق غذاخوری


دستور تهیه کمپوت گلابی

ابتدا گلابی‌ها را شسته و پوست کنده و آن‌ها را به قطعات کوچک تقسیم و هسته‌ی آن را جدا می‌کنیم. برای اینکه گلابی‌های پوست کنده شده تغییر رنگ ندهند، دو قاشق سرکه و دو لیوان آب را با هم ترکیب می‌کنیم و هر کدام از گلابی‌ها را که پوست کندیم داخل مخلوط آب و سرکه می‌گذاریم (سرکه باعث می‌شود که گلابی‌ها کدر نشوند). یک لیوان آب، شکر و آبلیمو را با هم داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و شروع به هم زدن می‌کنیم تا شکر‌ها کاملا حل شوند. (می‌توانید به جای آبلیمو از 1 قاشق پوست لیموترش رنده شده استفاده کنید تا خوش طعم‌تر شود).

پس از حل شدن کامل شکر‌ها گلابی‌ها را از مخلوط آب و سرکه جدا کرده و به ظرف حاوی آب و شکر و آبلیمو اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا گلابی‌ها پخته و نرم شوند. پس از 15 الی 20 دقیقه گلابی‌ها پخته و نرم می‌شوند (توجه شود که اگر زیاد روی حرارت بماند گلابی له می‌شود و شکل خود را از دست می‌دهد، پس هر از گاهی به آن سر بزنید). در یک الی دو دقیقه آخر گلاب را به آن اضافه کنید تا کمی عطر و مزه به کمپوت بدهد. اگر دوست دارید که کمپوت دارای یک شربت غلیظ باشد می‌توانید گلابی‌ها را از ظرف جدا کنید و بگذارید شربت بجوشد تا غلیظ شود. کمپوت خوشمزه‌ی گلابی آماده شد. پس از سرد شدن آن را درون یک ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.


برخی از خواص کمپوت گلابی

در باداری و شیردهی: کمپوت گلابی سرشار از فولات است که از نقایص لوله عصبی در جنین جلوگیری کرده و فولات مورد نیاز زنان باردار در دوران بارداری را تامین می‌کند. همچنین برای تسریع درمان زنان شیرده پس از زایمان مفید است. درمان یبوست: فیبر بالای موجود در کمپوت گلابی به درمان یبوست کمک می‌کند.

سرماخوردگی: کمپوت گلابی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری می‌کند. نوزادان و کودکان: کمپوت گلابی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد کودکان است پس خوب است که آن را به رژیم غذایی کودکان اضافه کنید. درمان زخم معده و دستگاه گوارش: گلابی وقتی کمپوت می‌شود بسیار زود هضم می‌شود و فیبر بالای آن در درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است.
"طبع گلابی سرد و خشک است و هر 100 گرم کمپوت گلابی 90 کالری دارد."

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کمپوت گلابی ، دستور تهیه کمپوت گلابی ، کمپوت‌های خوشمزه و پر طرفدار
 گلابی هم خودش خوشمزس هم کمپوتش.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت