دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پارفه موز و غلات
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

پارفه موز و غلات یک دسر رژیمی خوشمزه و شیک است که طرز تهیه آن را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 26019 تاریخ انتشار : 1397/10/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , hoomanz , ns6200 , abtin , vegas , bargh ,
مواد لازم برای  تهیه پارفه موز و غلات

آب                                                               یک سوم پیمانه
کوسکوس غلات ( پخته شده )                                یک چهارم پیمانه
کرم کاستارد موزی                                              یک پیمانه
شیر کم چرب                                                    یک پیمانه
موز بزرگ رسیده                                                 به تعداد لازم
توت فرنگی خرد شده                                           به تعداد لازم
برگ نعنا برای تزیین


طرز تهیه پارفه موز و غلات

کرم کاستارد رو آماده کنین وبذارین غلیظ بشه و بعد خنک کنین . آب رو جوش بیارین و غلات رو بریزین وبعد با حرارت کم با در بسته حدود 5 دقیقه بپزین .کوسکوس غلات قبلا پخته شدن و نیازی به پخت زیاد ندارن . بذارین خنک بشه . توی گیلاس مناسب از هر کدوم لایه به لایه بریزین . اول کاستارد و بعد غلات ومیوه جات خرد شده تا همه شون تموم بشن .با برگ نعنا تزیین کنین.


نکات

این دسر برای رژیمی هاست ! شیرینی این دسر از کاستارده . اگه دوست دارین کمی شیرین تر بشه از کمی عسل استفاده کنین .طرز تهیه کرم کاستارد در سفره خونه موجوده . اگه رژیم ندارین غلات رو با کمی کره آماده کنین و شیرینی رو بیشتر کنید.


نکات تکمیلی در مورد پارفه موز و غلات

* پارفه موز و غلات جزو دسرهای مدرن میباشد
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
* پارفه موز و غلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


کوسکوس چیست؟

کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره سیسیل و اسپانیا است. در حال حاضر در اروپا خصوصا در فرانسه نیز شناخته شده و مورد مصرف قرار می گیرد. کوسکوس را با استفاده از نوعی پاستا میپزند که از سمولینا یا گندم دروم تهیه می شود و نشاسته کمتری نسبت به گندم و غلات دیگر دارد.

کوسکوس در واقع غذای جانبی است که با پاستای ریز سمولینا تهیه می شود. واژه سمولینا از زبان ایتالیایی semola مشتق شده و به معنای سبوس یا Bran می باشد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه پارفه موز و غلات ، پارفه موز و غلات ، کوسکوس چیست ، سمولینا ،
 اقایونم اشپزی کنن بد نیستااا
 وای چه عکس خوشگلی !! دهنم آب افتاد
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت