دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آشنايي با خواص و مضرات برنج
پست های بیشتر از دسته بهداشت و سلامت

برنج يكي از متداول ترين و رايج ترين مواد غذايي در سبد غذايي ما ايرانيان است.مقدر ویتامنی B1 در برنج سفید شده یک ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 بمقدر یک سوم برنج قهو ه ای یم باشد و مواد معدنی آن بمقدر بسیار زیادی کاهش می یابد .
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : mehdi1994 شماره پست : 25273 تاریخ انتشار : 1397/09/17
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty ,
فوايد درماني برنج سفيد:

در برنج ماده ای بنام اوریدین Oridine وجود دارد که خاصیت ضد التهاب عصبی را داراست .برنج از لحاظ موا غذایی بسیار غنی است . البته همانطور که گفته شد هنگانیکه پوسته قهوه ای آنرا می گیرند مقدری از ویتامین های خود را از دست می دهد .طبع آن سرد و خشك است البته حكما نظرهای متفاوتی دارند. برنج تازه دارای ویتامین بیشتری از برنج كهنه می‎باشد بیشتر ویتامین‎ها در پوست وغشای قهوه‎ای رنگ برنج وجود دارد.كته برنج برای افراد اسهال و اسهال خونی غذای مناسبی است.كمپرس با آرد برنج تب را كاهش می‎دهد.كته برنج تولید اسپرم را افزایش می‎دهد.یكی از غذاهای خیلی خوب و مقوی شیربرنج است مخصوصاً اگر با عسل خورده شود و باعث تولید اسپرم می‎شود.

خوردن برنج باعث بازشدن رنگ چهره می‎شود.برنج برای درمان فشارخون مفید است.اگر می‎خواهید لاغر شوید سه روز فقط كته برنج بخورید هیچ چیز دیگری نخورید.كسانی كه بیماری سودا و پیسوریازیس دارند حتماً برنج را در برنامه غذایی خود به صورت كته قرار دهند.خوردن كته باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان معده می‎شود.برنج بهترین غذا برای دوران نقاهت می‎باشد.كسانی كه سوزاك شده‎اند سوپ برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهند.از جوانه برنج نوعی مالت تهیه می شود که بعنوان مقوی معده بکار می رود .دم کرده ریشه و ساقه های زیر زمینی برنج برای زیاد شدن ترشحات ادرار مصرف می شود .برای درمان تب ، بدن و سر را با در برنج کمپرس کنید .

برنج خواب آور است .برنج تشنگی را برطرف می کند .برنج را اگر با شیر و شکر مخلوط کنید و بخورید بسیار مقوی است و نیروی جنسی را تقویت می کند .برای برطرف کردن دل بهم خوردگی و استفراغ برنج را با دوغ تازه بخورید .اگر برنج سفید را در آّب خیس کنید آب آن برای درمان اسهال و قطع قاعدگی مفید است .برای رفع التهاب پوست ، در برنج را با نشاسته یا پودر تالک مخلوط کرده و به پوست بمالید .دانشمندان ثابت کرده اند که خوردن برنج برای درمان فشار خون بسیار مفید است .خوردن برنج ، قند خون را در حالت تعادل نگاه می درد .یکی از اطباء آمریکایی رژیم برنج را برای درمان فشار خون توصیه می کند او به بیماران تائید می کند که برنج بدون نمک همراه با میوه های مختلف بخورند . البته هنوز دانشمندان نمی دانند که در برنج چه ماده ای وجود دارد که باعث پائین رفتن فشار خون می شود .

رژیم برنج برای اختلالات کلیوی مفید است .رژیم برنج برای مبتلایان به بیماری سورای سیس Psorasis نیز بسیار مفید است .فواید مصرف برنج ۶بار در هفته، مصرف غلات و یا دانه های سبوس دار( مانند برنج قهوه ای) برای خانم های یائسه ای که دارای کلسترول بالا، فشار خون بالا و دیگر نشانه های بیماری قلبی هستند، بسیار مهم و مفید می باشد.برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید می باشند، بسیار مفید است.مصرف برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می گردد.برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می شود و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است


فوايد درماني برنج قهوه اي:

تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است.در اثر این فرایند کمترین تخریب در مواد مغذی برنج حاصل می شود.حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.در طي آسياب کردن برنج قهوه اي و تبديل آن به برنج سفيد،67 درصد ويتامين ب3، 80 درصد ويتامين ب1 ، 90 درصد ويتامين B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامي فيبرهاي محلول و اسيدهاي چرب ضروري موجود در آن از بين مي روندمسلما برنج قهوه اي تمام خواص برنج سفيد را دارا بوده و علاوه بر آنها داراي فوايد زير نيز مي باشد:برنج قهوه اي منبع خوبي از منگنز، سلنيوم و منيزيم مي باشد.يک فنجان برنج قهوه اي، 80 درصد از نياز روزانه بدن به منگنز را تامين مي کند. منگنز به توليد انرژي از پروتئين و کربوهيدرات کمک مي کند و همچنين در ساخت اسيدهاي چرب نيز وارد عمل مي شود. منگنز براي سلامت سيستم اعصاب و براي توليد هورمون هاي جنسي بسيار مهم است. منگنز جزء مهم آنتي اکسيدان مي باشد که جلوي تخريب سلول را مي گيرد. منگنز جلوي رعشه، ضعف روحي، جوش هاي پوستي و آسيب هاي لوزالمعده را مي گيرد.

يک فنجان برنج قهوه اي پخته شده در حدود 3/27 درصد از نياز روزانه بدن به سلنيوم را تامين مي کند. سلنيوم يکي از اجزاي اساسي سوخت و ساز بدن مي باشد، براي مثال در سوخت و ساز هورمون هاي تيروئيدي شرکت مي کند، نوعي آنتي اکسيدان مي باشد و وظيفه ايمن سازي بدن را بر عهده دارد. سلنيوم با کمک ويتامين E نقش آنتي اکسيداني خود را کامل مي کند. سلنيوم نه تنها براي مقابله با سرطان مهم است، بلکه براي بيماري هاي قلبي، کاهش علامت هاي تنگي نفس ودرد و همچنين تسکين ورم و التهاب مفاصل بسيار مفيد مي باشد.برنج قهوه اي از آنجا که داراي مقدار زيادي فيبر و سلنيوم مي باشد، براي بيماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسيار مفيد مي باشد.

برنج قهوه اي و تمامي غلات و دانه هاي سبوس دار، منبع بسيار خوبي از منيزيم مي باشند. منيزيم فعال کننده بيش از 300 نوع آنزيم مي باشد. اين آنزيم ها در استفاده بدن از گلوکز و انسولين شرکت مي کنند. بر اساس مطالعات به دست آمده برنج قهوه اي، خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را کم مي کند.منيزيم، فشار خون را کم مي کند، سردردهاي ميگرني را از بين مي برد، کاهش دهنده تنگي نفس مي باشد، از گرفتگي عضلاني جلوگيري مي کند، جلوي خستگي را مي گيرد و ابتلا به سکته قلبي و بيماري هاي قلبي را کم مي کند. همچنين منيزيم توسط کلسيم، حرکات اعصاب و عضلات را کنترل مي کند.منيزيم هم مانند کلسيم براي سلامت استخوان مفيد است. دو سوم منيزيم بدن، در استخوان ها جاي دارد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : آشنايي با خواص و مضرات برنج ، خواص و مضرات برنج ، خواص برنج ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت