دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ذرت مکزیکی اصیل
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ذرت مکزیکی یکی از غذاهای خیابانی بسیار لذیذ و پرطرفدار در کشور ماست که در هر فصلی از سال هم مشتری‌های خود را دارد. بماند که در روزهای سرد، بخاری که همراه با عطری آویشن و کره از لیوان ذرت مکزیکی بلند می‌شود و پنیرهایی که در بین دانه‌های ذرت کش می‌آیند
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : misskara شماره پست : 25271 تاریخ انتشار : 1397/09/17
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Mohammadreza0723 , Mahtab1995 ,
معادل انگلیسی ذرت مکزیکی، Esquites است که روی چرخ‌های غذاهای خیابانی و در لیوان سرو می‌شود و بهتر است که با ذرت‌های تازه و فصلی درست شود.ذرت مکزیکی طبق روال اغلب غذاهای مکزیکی بای تند و آتشین باشد. اما اگر چندان علاقه‌ای به فلفل ندارید، می‌توانید فلفل کمتری استفاده کنید، اما توصیه می‌کنیم این ادویه را به طور کامل از ذرت مکزیکی حذف نکنید.با توجه به محبوبیت این غذای خیابانی، در ادامه این مطلب روش تهیه ذرت مکزیکی خانگی را برایتان آموزش داده‌ایم

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم

۲ پیمانه دانه ذرت تازه
۲ قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری مایونز
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی
۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
 ۱ عدد لیموترش


طرز تهیه

کره را در تابه گرم کنید. فلفل سبز خرد شده را درون آن بریزید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. در صورت تمایل می‌توانید یک حبه سیر خرد شده را هم به همراه فلفل تفت دهید تا طعم و عطر بهتری پیدا کند.دانه‌های ذرت، نمک و پنیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.پس از خنک شدن، مایونز را اضافه کنید و در کاسه سرو کنید.در یک پیاله، فلفل قرمز و قلقل چیلی را با هم مخلوط کنید. سپس به اندازه دلخواه از آن روی ذرت مکزیکی بریزید. در مرحله آخر می‌توانید مقداری پنیر مکزیکی خرد شده ریخته و با یک برش لیموترش سرو کنید.یا در صورت تمایل می‌توانید پیازچه خرد کرده و روی آن بریزید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ذرت مکزیکی ، طرزتهیه ی ذرت مکزیکی ، آشپزی ، ذرت ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت