دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه پاستا گل کلم
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ترکیب پاستا با گل کلم حرف ندارد! وقتی گل کلم را داخل ماهیتابه سرخ کنید طعم خاصی پیدا می‌کند که زمین تا آسمان با طعم گل کلم خام یا آبپز شده فرق دارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 25161 تاریخ انتشار : 1397/09/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 ,
مواد لازم:

نان تست 1-2 اسلایس
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری + برای اسپری کردن
کره 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 2 حبه
گل کلم 1/2 دسته بزرگ
پاستای دلخواه 250 گرم
پیاز قرمز باریک شده 1/2
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
پنیر پارمزان و جعفری برای سرو


طرز تهیه:

نان را تکه‌تکه کنید. ۱/۲پیمانه نان خرد شده کافی است. خوب با اسپری روی تکه‌های نان روغن زیتون بپاشید. تابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. نان‌ها را داخل تابه بریزید و ۲ دقیقه تفت بدهید تا طلایی رنگ شوند. سپس آن‌ها را به کاسه‌ای منتقل کنید و کمی نمک رویشان بپاشید. تابه را دوباره روی شعله قرار دهید. کره را بریزید تا آب شود سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، حبه سیرهای له شده را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت بدهید تا بوی سیر خوب حس شود. گل‌های گل کلم را از هم جدا کنید و آن‌ها را داخل تابه بریزید. بعد از حدود ۳ دقیقه تفت دادن، پیاز قرمز خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل هم بپاشید.

مواد را هم بزنید و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا گل کلم خوب طلایی شود اما هنوز قدری سفت باشد. در آخر حبه سیرها را جدا از مواد خارج کنید. مدت پاستا را در آب جوش و مقداری نمک بپزید (۱دقیقه کمتر از زمان توصیه شده روی بسته‌بندی). پاستا را آبکش کنید و نصف لیوان از آب آن را نگه دارید. پاستای آبکش شده را به تابه منتقل کنید. آب پاستای باقیمانده را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل داخل تابه بریزید. یکی دو دقیقه بگذارید روی شعله بماند و مواد را زیر و رو کنید تا آب بخار شود و پاستا از سس غلیظی پوشانده شود. پخت گل کلم هم در این مرحله کامل می‌شود. حال تابه را از روی شعله بردارید. آب لیمو ترش را بگیرید و دو قاشق از آن را روی پاستا بریزید. روی پاستا پودر نان را بریزید. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان و جعفری هم روی پاستا بریزید و آن را سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پاستای گل کلم ، تهیه پاستا گل کلم ، تهیه پاستا ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت