دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

برای تهیه نان شکم پر روش های مختلفی وجود دارد. هم میتوانید خودتان نان را آماده کنید و هم میتوانید از نان آماده باگت، همبرگر و یا نان فرانسوی و یا انواع دیگری از نان استفاده کنید و برای مواد داخل آن هم میتوانید بنا به ذائقه ی خود مواد اولیه آن را کم و
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 25098 تاریخ انتشار : 1397/09/12
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , yaser ,
مواد لازم:

نان همبرگر 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
کالباس یا سوسیس 200 گرم
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
پیازچه 2 عدد
خامه 50 گرم
شیر 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

برای تهیه نان شکم پر روش های مختلفی وجود دارد. هم میتوانید خودتان نان را آماده کنید و هم میتوانید از نان آماده باگت، همبرگر و یا نان فرانسوی و یا انواع دیگری از نان استفاده کنید و برای مواد داخل آن هم میتوانید بنا به ذائقه ی خود مواد اولیه آن را کم و زیاد کنید. شما میتوانید این نان های شکم پر را  به عنوان عصرانه برای بچه ها درست کنید و یا به عنوان یک شام راحت و فوری آن را برای مهمانانتان آماده کنید. و یا آن را به عنوان پیش غذای رسمی بر سر سفره بیاورید و یا حتی از آن به عنوان یک صبحانه مفصل برای یک روز تعطیل استفاده کنید. برای درست کردن این نوع از نان شکم پر کافی ایست داخل نان ها را کمی خالی کنید . سپس با دست خمیر نان را کمی فشار دهید تا کمی ضخیم شود در ادامه موادی که میخواهید داخل نان بریزید را آماده کنیدکالباس یا سوسیی  و پیازچه ها را با کمی روغن و ادویه سرخ کنید بعد از آن که سرخ شدند اجازه دهید مواد سرد شوند و در ظرفی مواد را با تخم مرغ و خامه و شیر و پنیر هم بزنید . در این مرحله میتوانید مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.  در ادامه این مواد را داخل نان ها بریزید و برای 15 الی 20 دقیقه در فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا نان ها کمی برشته شده و مواد داخل آن بپزد. حالا نان شکم پر خوشمزه شما آماده است میتوانید آن را با سس و سالاد دلخواهتان میل کنید. اما حتماً نباید مواد را با هم مخلوط کنید میتوانید مواد را بدون تخم مرغ مخلوط کنید سپس مواد را داخل نان ها بریزید و روی هرکدام از آنها را یک تخم مرغ بشکنید و در فر قرار دهید تا بپزند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : نان شکم پر ، نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ ، تهیه نان شکم ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت