دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه همبرگر سبزیجات سوئیسی
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

گرچه همبرگرهای آماده فراوان هستند و تهیه آنها خیلی راحت است، همبرگر خانگی چیز دیگری است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 25051 تاریخ انتشار : 1397/09/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : moneysaz24 , mrkeyhan ,
مواد لازم:

جو نیم کوب 1/2 پیمانه
عدس 3/4 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده 150 گرم
سیر 1 حبه
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
آویشن 2 قاشق چایخوری
آرد 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
گردو خرد شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ هم زده 1 عدد
پنیر ورقه ای 6‌ عدد
نمک به مقدار کافی


طرز تهیه:

در یک قابلمه متوسط 1 و نیم لیوان آب بریزید و جو را به همراه ¼ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۲۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا جو نرم شود. سپس جو را آبکش و آب آن را کاملاً جدا کنید. در قابلمه دیگری، عدس را به همراه آویشن و ¼ قاشق چایخوری نمک و 2 و نیم لیوان آب بپزید تا عدس هم نرم شود و سپس آن را آبکش کنید. تا جو و عدس پخته می‌شود، ۲ قاشق روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج و پیاز را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند. حال، قارچ را هم به آنها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آب قارچ بخار شود و قارچ ها به رنگ قهوه‌ای درآیند.  سیر خرد شده، فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری آویشن را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر روی شعله هم بزنید تا معطر شود.

مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و در صورت لزوم کمی نمک و فلفل اضافه کنید. عدس ها را در کاسه بزرگی با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند. سپس جو پخته شده، مخلوط قارچ، آرد، جعفری و گردو را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه تهیه شده را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت از مایه را به شکل یک همبرگر فرم بدهید. در روغن یک طرف همبرگر را سرخ کنید، سپس آن را برگردانید و یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید. صبر کنید تا پنیر ذوب شود و طرف دیگر همبرگر هم سرخ شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : همبرگر سبزیجات ، تهیه همبرگر سبزیجات ، همبرگر سبزیجات سوئیسی ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت