دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه ساندویچ گوشت و قارچ
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 25050 تاریخ انتشار : 1397/09/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , mahvash , ns6200 , kianizade1381 ,
مواد لازم:

نان باگت 1 عدد
قارچ ورقه شده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخکرده 450 گرم
خردل زرد 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پنیر ورقه‌ای 8 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید. حدود ۳ دقیقه پیاز را تفت بدهید. سپس قارچ ورقه شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید. نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. خردلرا در تابه که هنوز داغ است بریزید و آن را در تابه پخش کنید. سپس گوشت چرخکرده را روی آن بریزید و به خوبی با خردل مخلوط کنید.

آویشن را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ۵دقیقه گوشت را بپزید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید. نان باگت را از وسط نصف کنید و خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه دراز در بیاید. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان‌ها بریزید. سپس ۸ ورقه پنیر را روی گوشت قرار دهید. در آخر هم ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید. نصف نان باگت دیگر را روی قارچ بگذارید و ساندویچ را در فویل آلومینیومی بپیچید. حال ساندویچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صر کنید تا کمی خنک شود. ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و به شکل لایه لایه ببرید و سرو نمایید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ساندویچ گوشت ، ساندویچ گوشت و قارچ ، تهیه ساندویچ گوشت و قارچ ،
 پنیر دیگه ای هم میشه استفاده کرد؟
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت